maanantai 17. elokuuta 2015

UUTTA KOIRILLE


Ihan alkuun muistutus, olethan jo osallistunut Hipaneman korun arvontaan? 
Jos et, niin nyt kipin kapin osallistumaan, osallistumisaikaa puolille öin asti (ma 17.8. 23.59). Tästä suoraan postaukseen!
Eilinen hurahti hiljaisuuden merkeissä, kun nautittiin vanhempieni mökillä olosta ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Niinpä, eka kerta ja on elokuu... liekö viimeinen tältä kesältä? Tuohon aiheeseen palattaneen vielä myöhemmin, sillä kuvia tuli taas napsittua siltäkin reissulta. Tänään kuitenkin vähän toisenlaista shoppaajan päiväkirjaa, sillä ostoslistalta löytyy toisinaan vermeitä myös koirille! Joku aika sitten tilailinkin uuden pannan ja hihnan Ruskalle ja olipa muuten vaikea löytää ruskeasta nahasta valmistettuja tuotteita kullanvärisillä/messinkisillä metalliosilla. Sitten eksyin Etsyn ihmeelliseen maailmaan!

Ruskea panta samaan sarjaan kuuluvan hihnan kanssa saapui briteistä. Nahka on hyvä laatuista  ja kyllähän käsin tehty on aina käsintehty. Joudun ehkä kohta tilamaan samanlaisen isommassa koossa kun tuo pikkupossu kasvaa vauhdilla. Löysin siinä surffatessa myös kivat nimilaatat, mutten raaskinut tilata koko pesueelle niitä. Niinpä Ruska ja Neri toimivat koekaniineina ja jos laatu osoittautuu hyväksi, tilaan myös lopuille koirille nuo. Nimilätkät tulivat Japanista asti kauniisti yksittäispakattuina pieniin pahvikoteloihin kuin korut konsanaan. Käsin leimatut lätkät ovat jämäkkää tekoa ja ainakin toistaiseksi miellyttäneet simppelillä ulkonäöllään. Takapuolelle sai halutessaan puhelinnumeron ja nimen alle halulamansa kuvion annetuista vaihtoehdoista, joita taisi olla joku kymmenkunta. Mitäpä sitä ei omien otustensa puolesta tekisi...

Onkos Etsy teille tuttu? Mitä sieltä on tullut tilattua?

PS. Käykää osallistumassa arvontaan! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)