maanantai 7. syyskuuta 2015

IHAN VAPAALLA


Nyt on harvinaista herkkua, kun meikäläinen on vapaalla. Ylimääräisiin vapaapäiviin liittyy yleensä aina joku matka tai muu tärkeä meno, mutta tänään olen vain kotona ja touhuan kotijuttuja. Tämä on varmaan se paras tapa aloittaa viikko - vapaapäivä!

Olen kyllä laatinut pitkän listan tehtäviä siivouksesta mustikan poimintaan, talven mustikat on kerätty, mutta jääkaapissa pitää olla tuoreita mustikoita niin kauan kuin niitä on saatavilla. Samaan aikaan tekisi mieli leipoa juustosarvia (linkki ohjeeseen tässä), käydä läpi loputonta vaatevuorta ja nurmikkokin rehottaa... Ja mitä rehottamiseen tulee, niin niin tekevät (edelleen) kulmakarvani ja kintutkin muistuttavat enempi lampaan koipia... Onneksi  sentään pyykinpesukone hoitaa hommansa melko itsenäisesti. 

kuvat: @marbemilia
Ihmettelen, mitä oikein olen duunaillut koko viikonlopun, kun hommaa on tälle vapaapäivällekin vaikka kuinka? Instagramkuvina pieni katsaus aiheeseen, kaksi viimeistä kuvaa jo viikolta.

1. Eilen tein pieniä sisustus- ja kodin raivaushommia. 2. Söin tavanomaista aamupalaa: jugurttia, itsetehtyä granolaa, chiansiemeniä ja tuoreita mustikoita. Voileipä sipulilla terästettynä, suosittelen kokeilemaan. Voi veljet, että tykkään! Lasissa itse keitettyä marjamehua. Kahvi. Huomaa villasukat. Syksy. 3. Lauantaina kipaisin asioille tämän näköisenä. Sää oli sopivan lämmin pienelle paljastelulle (nilkat ja ranteet). 4. Lauantaiaamun ensimmäisiä näkymiä, rakas Neri. :D 5. Viikolla tekaisin omenachutneya (ohjetta täällä) ja sitten syötiinkin sitä herkullista omenachutneykanaa. 6. Ruska penska oli viikolla vielä näin kesäisissä fiiliksissä.

Mutta hei, täytyy ruveta hommiin, jos meinaan saada mitään tehtävälistalta suoritettua. Aivan superia viikkoa kamut!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)