torstai 10. syyskuuta 2015

IHANA VILLAVAATE
Viime kuussa vierailin Inga Fashionin showroomilla (aiempi postaus löytyy täältä) ja silloin sieltä tarttui mukaan tämä ihanan pehmeä villapaita. Vihdoin sille alkaa olla käyttöä säiden puolesta, vaikka nimenomaan pehmeytensä puolesta sitä voi pitää vaikka paljaalla hipiällä, kuten kuvissa. Ja ei muuten kutita hitustakaan!

Pusero viehätti ja samaan aikaan kummaksutti erikoisella malillaan. Vatteesta muotoutui kuitenkin hitti porukassamme, sillä sen illan aikana näitä lähti yhteensä kolme kappaletta uusiin koteihinsa. Naurettiinkin, että seuraavaksi meidän on järjestettävä samisten kokoontumisajot.

Matskuna puserossa on käytetty villakashmir- sekoitetta, siitä pehmeys. Samasta syystä myös lämmöneristys on ihan omaa luokkaansa, tärkeä pointti tälläiselle vilukissalle. Oikeasti, en voi kylliksi ylistää tuota matskua, niin ihana se on. Mikä parasta, näitä Tricotonicin puseroita saa myös pitkillä hihoilla, eri malleissa ja väreissä. Hintaa tällä puserolla on alle viisikymppiä, minkä kyllä kärsii luonnonmatskuisesta vaatteesta maksaa ihan helposti. Pitkähihaiset luonnollisesti ovat hieman kalliimpia, mutta niidenkään hinnat eivät päätä huimaa. Laatu ja materiaali ovat kohdillaan.

Olen rakastunut...


Lisää Ingasta voit lukea heidän nettisivuiltaan täältä. Voit seurata uutisia Facebookissa sekä Instagramissa @inga_fashion. Seuraavat avoimet ovet muuten ovat perjantaina 18.9. ja lauantaina 19.9.15. Tarkemmat ajat löydät em. osoitteista.

Inga Fashion Showroom: Olavinkatu 41 M 2, Savonlinna (Miljoonatalon takana)


Postaus toteutettu yhteistyössä Inga Fashionin kanssa.

2 kommenttia :

  1. Vieläkin harmittaa etten päässy teijän mukaan. kiva on neule ja näyttää ah niin lämpimälle, vois kelvata miullekki! Mutta, onko tuo alaosa mekko vai hame, ja mistäs oot sen hankkinu? Näyttää kivalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä löytyy vielä valikoimasta, joten oma tämmöinen on mahdollista saada! :) Alaosa on itseasiassa maksimekko ja se on Bikbokista. Kiva kun tykkäsit ja kommnetoit! :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)