lauantai 5. syyskuuta 2015

ITÄMAISEN MATON LUMOISSA
Se tulee kaksi kertaa vuodessa, mikä se on? Pesänrakennus ja -uudistamisvimma. Niin ainakin itselläni. Olen koittanut saada kotia uuteen kukoistukseen siivoamalla, karsimalla ja jotain pientä, uutta hankkimalla. Vielä on paljon tekemistä, eikä valmista varmaan tule kuuna herran päivänä. Aina keksii jotain uutta, aina tavaraa kertyy uudestaan ja uudestaan, vanhaan kyllästyy ja kaipaa uusia tuulia. Loputon 
oravanpyörä siis.

Postauksen laukut ovat löytöjä vaatehuoneesta...(!) Ajattelin, että ehkä ne voisivat välillä viedä tilaa näkösällä eikä jo muutenkin ahtaassa vaatehuoneessa. Katsotaan, miten silmä niihin tottuu vai tottuuko.

Pienten hankintojen lisäksi olen saanut päähäni haluta itämaisen maton. Varmaan tunteja olen kolunnut nettiä ympäriämpäri itselle sopivaa mattoa etsien. Olen törmännyt pariin pikkupulmaan nyt kun löysin sopivalta tuntuvan nettikaupan, 1. liian monta hyvää vaihtoehtoa ja 2. saan kyllä edelleen jättää laukkuhimotukseni odottelemaan parempia päiviä, mikäli mattoon tuoheni sijoitan. Nyt kuitenkin himotuslistan kärkipaikkaa pitelee tuo matto. Ja haluan tosiaan aidon villaisen, mielellään myös lentävän maton (se lyhentäisi työmatkaa tuntuvasti. tarvitaanko sille muuten ajokortti?). :)

Että voisiko joulu olla tänä vuonna jo aiemmin tai lähettäisikö joku minulle lottovoiton? 

Iskeekös sisustusintoilu teihin näin syksyisin?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)