tiistai 1. syyskuuta 2015

MUSTAA, KULTAA JA VALKOISTA

Hellurei! Syyskuun alkamisen kunniaksi ajattelin julkaista kerrankin ajantasaisia kuvia. Kuvausolosuhteet oli kyllä - noh - haasteelliset ja meikäläinen näyttää vähintäänkin valaistuneelta puhki palaneine kasvoineen ja hiuksineen, poikkeuksena tuo ensimmäinen otos. Toki olisin voinut jatkaa samaa linjaa ja asettua maahan esimerkiksi kyljelleen...

Joo, koska päivät on vielä ihanan lämpimiä, päätin pukeutua sen mukaisesti. Ehtii sitä vielä tälläytyä pitkälahkeisiin housuihin. No sitten, housut näyttävät valitettavasti enempi sinisiltä kuin valkoisilta, mutta paljain silmin valkoiset ne ovat. Pitkähkön t-paidan olemassa olo vähän niinkuin unohtui kokonaan ja se onkin nyt ensimmäistä kertaa päällä sitten edelliskesän. Nyt suunnittelin yhdistäväni sen myös syksyisempiin asuihin. Jää nähtäväksi.


bleiska Seppälä // t-paita Castro // housut H&M // laukku Rebecca Minkoff
Ilokseni kuvista huomasin, että hiukseni ovat pikkuhiljaa toipumassa keväiseltä lyhennyskokeilulta. Toki vielä on matkaa niihin pituuksiin,  joissa karvapehkoni viiletti, mutta kaiken kaikkiaan tukka on alkanut näyttää enempi omalta. Kaikkea pitää kokeilla, sanotaan, mutta ehkä tukanleikkausoperaatio olisi saanut jäädä kokeilematta. En tiedä. Onneksi hius on uusiutuva luonnonvara.

Jos pituutta on tullut lisää, niin samalla kauhistelin juurikasvun tilaa. Kylläpä se näyttää niin kivalta. Ehkäpä jonkinlainen ehostuskäynti kampaajalle alkaisi olla paikallaan. Ehostusta muuten kaipaisi kipeästi kulmakarvat ja koko naamavärkki....apua, kuis tässä nyt tälleen?

Muuten elämä hymyilee jälleen!! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)