keskiviikko 16. syyskuuta 2015

PÖLLÖN UUSI VIRKA

Olenpa tainnut toitottaa kerran jos toisenkin, että olen raivannut ja uudelleen järjestänyt tämän huushollin nurkkia tässä pitkin loppukesää. Hassua sinänsä, ettei sitä huomaa juuri ollenkaan. Ei ainakaan, kun näkee miten hirvittävästi tavaraa notkuu edelleen joka paikassa. Henkilökohtainen järjestelijä, olet edelleen lämpimästi tervetullut! 

Nurkista löytyi ihan todellisia aarteita 90-luvulta, jolloin ikävuosia mittarissa oli muutama vähempi kuin nyt. Tämän kangaskassin päätin kuitenkin vielä säästää omiin tarkoituksiini, muille sinällään käyttökelpoisille tavaroille pitäisi keksiä seuraava sijoituspaikka - ja pian!

Päähäni pälkähti, että tämä - ihan söpökin pöllökassi -  ajaa hyvin virkaansa eväslaukkuna töihin. Ei haittaa, jos eväsrasia vuotaa nakkikeiton liemet laukun uumeniin tai jos jugurttipurkin kansi rikkoutuu ja jugurtti kuorruttaa koko laukun sisällön. Tämän kohdalla tuollaiset katastrofit eivät ole maailmanloppu eikä edes hermoromahdus, mitä se todennäköisesti olisi vaikkapa Mulberryn Alexan kohdalla.

Ehkä ulkonäkö on ikäiselleni hieman lapsellinen, mutta: kassi ei päätynyt ainakaan roskiin, sillä se sai uuden tehtävän. Kassi on ekologisempi vaihtoehto muovipussille ja rohkenen väittää, että myös kauniimpi. Ja viimeisimpänä, ehkä tärkeimpänä: kaiken ei aina tarvitse olla niin vakavaa. Vai mitä?

Hulvatonta viikon puoliväliä!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)