lauantai 26. syyskuuta 2015

SISUSTUSSEKOAMINEN

Alkaa pikkuhiljaa ärsyttää tämä nainen, joka nahkoissani lymyää. Miksi? Sillä on päällä totaalinen sisustussekoaminen! Ei siinä mitään pahaa kai ole, että haluaa tehdä kodistaan paikan, jossa viihtyy, mutta asia ei tietenkään ole ihan niin yksioikoinen. Eli pari perustelua ärsyyntymiselle.

--> kun se saa päähänsä haluta jotakin, niin yleensä se myös toteuttaa aikeensa (ennemmin tai myöhemmin), mikäli kohde vaan on omien kykyjen ulottuvilla tai ainakin kohtuullisella määrällä riihikuivaa hankittavissa.

--> yhdestä päähänpistosta seuraa yleensä useita jälkipistoksia. Esim. uuden maton hankinta vaihdattanee olohuoneen pöydän. Sen naisen verkkokalvoilla pyörii kuva täydellisestä pöydästä ja aivolonkeroissa tykyttää kysymys, mistä sellaisen saa. Etsiessään tuota täydellistä pöytäkaunotarta netin syövereistä, se nainen saa täydellisen idean valmistaa pöydän itse. Tarpeetkin kun löytyy ihan omista nurkista. Voi hitsi, tässä kohtaa ärsyynnyn siihen naiseen, kun omat taidot ei kuitenkaan riitä tuohon pöytäprojektiin. Seuraavaksi ärsyynnyn siitä, etten usko itseeni. Mutta hei oikeesti, ehkä olen vaan realisti - ei siitä kuitenkaan pöytää syntyisi.

--> pöytää etsiessä se sama ärsyttävä nainen löytää juurikin omaan olohuoneeseen sopivan vitriinin. Pari nanosekuntia myöhemmin se vielä hoksaa, että vanhan navetan vintiltä taitaa löytyä ainakin osa tarpeista tee-se-itse-vitriiniin! HUO-KAUS. Lue edellinen ja vaihda pöytäprojektin paikalle vitriini.

--> se nainen haluaa hankkia sänkyyn päiväpeiton, mutta. Juuri se päiväpeitto, jonka nainen tahtoo, ei taida soveltua heidän sänkyynsä. Pitääkö nyt siis pistää sänkykin vaihtoon päiväpeiton takia? Mitä?

--> viime aikojen ihastuksen kohteisiin ovat kuuluneet myös kuivaneet koiranputket ja linnunsulat, joita se on kantanut metsälenkeiltään kotia kaunistamaan(?). Plussaa saavat myös hapsut, tupsut ja itämaishenkisyys.

--> nopsaan muuttuva mieliala. Se mikä yhtenä päivänä on parasta maan päällä, voi seuraavana olla turhin asia ikinä. Noin niinkuin karrikoidusti ainakin.

--> se tahtoo liikaa. se näkee kauneutta niin monenlaisissa asioissa, että sen on vaikea päättää, mitä se ympärilleen haluaa. tai ehkä se ei ole vielä ihan löytänyt itseään sekä omaa tyyliään ja on vielä matkalla siihen? (ja tätähän on lähestulkoon mahdotonta uskoa, mikään ei varmaan ikinä tule olemaan valmista, aina tulee jotain...)

Hei, ihanaa lauantaita teille! Miekin aion lähteä tuonne aurinkoiseen ulkoilmaan nauttimaan säästä ja viipyilevän kesän tunnusta, joka siellä tuntuu olevan. Nautitaan!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)