torstai 8. lokakuuta 2015

11 VASTAUSTA

Haasteet on aina mukavia. Sain taannoin sellaisen Dreams of my Life- blogista (kiitosta vain) ja olin vähän jo unohtanut koko asian. Onneksi luonnoksista löytyi muistutus ja nytpä tässä vastaan annettuihin kymysyksiin.

Mikä on ollut tämän kesän kohokohta?

Paljon mukavaa mahtui kesään. Isoin juttu tänä kesänä oli kuitenkin pentuhärdelli. Aina se vaan jaksaa hämästyttää ja kummastuttaa kun pikkuruiset koiranalut putkahtelevat maailmaan, opettelevat koiran elämää ja kohta jo lähtevät maailmalle.


-Mikä on lempi vuodenaikasi?


Kesä. Tykkään lämpimästä, ei siihen muita perusteluja ole. Silti olen tavallaan oppinut tykkäämään vuodenaikojen vaihteluista ja löydän kauneutta ja hyviä puolia myös talvesta, keväästä ja syksystä. Vaikka onhan se aina hytisyttävän kammottavaa kun nää ensimmäiset pakkaset tulee...


-Mikä on ollut elämäsi paras vuosi? Miksi?


Voi voi, ihan mahoton kysymys kaltaiselleni hetkessä eläjälle. Ehkä olen hiukka tylsä sanoessani, että olen kiitollinen niin paljosta elämässäni, että on mahdotonta valita parasta vuotta - parhaat asiat kun eivät mitenkään satu samaan vuoteen.


-Miten kauan olet ollut bloggaaja?


Jumprahuitti. Aika menee nopsaan. Ihan pian Kuplia ja kimallusta- blogi täyttää 3 vuotta. Enpä uskois itsekään...


-Mikä on mielestäsi paras lukemasi blogi?


Luen paria blogia aktiivisesti ja lukuisia satunnaisesti. Lemppareitani ovat lainahöyhenissä, Mungolife ja Baboon's Bubble. Ihan hiljattain löysin myös huikean Visual Diaryn, jonka kirjoittajan taitoja kadehdin ihan avoimesti (terkkuja sinne vaan). Osaisinpa itsekin. Sitten on vielä Uino, Peace & Style ja Bloomin' Rouge muutamia mainitakseni ja lista jatkuu. Niin ja tietty oma koirablogi Ruunajoen kennel, joka kyllä on jäänyt ihan miehen harteille eli siellä mennään aika metsästyspainotteisella otteella.


-Mitä et voisi koskaan tehdä?


Tappaa ketään.

- Jos saisit ilmaiseksi kahden viikon lomamatkan ihan minne vain,minne lähtisit?


Ihan minne vaan, jos kerran ilmaiseksi. Maailmassa on vielä niin monta kolkkaa, joissa en ole käynyt... tiestysti kainon toiveen esittäisin pääsystä kohteeseen, joka olisi itselle uusi. Se voisi yhtä hyvin olla matka Itä-Euroopan kauniisiin kaupunkeihin kuin paratiisi Väli-Amerikassa. Myös Kiinan kiertomatka tai vaikkapa vaeltelu Skotlannissa tai Islannissa voisi olla jännittävää.


- Mitä inhoat eniten?


Eläimiin kohdistuvaa julmuutta. Selkään puukottamista ja epärehellisyyttä. 

-Fazer vai Marabou?


Vaikken suuri suklaan ystävä olekaan, niin kotimaista sen olla pittää eli Fazer.

-Mikä on se herkku,jonka yleensä ostat?


Vastapaistettu valkosipulipatonki tai croissantti. Ehkä jokin jugurtti, mitä en normaalisti syö. Joskus - huom. harvoin - heittäydyn hurjaksi ja ostan karkkipussin tai juustonaksuja. Viikonloppuna se voi olla (ketä huijaan?) - on pullo lempivalkkaria tai -punkkua.


- Minkä asian haluaisit olevan toisin tässä maailmassa?


Voi että. Tässä maailmassa on niin paljon mälsää. Vaikka globaalisti on erittäin isoja huolenaiheita nälänhädästä ja sodista ilmakehän lämpenemiseen, niin pakko on tässä kohtaa vetää kotiin päin ja toivoa, että oman kotimaamme asiat saataisiin järjestykseen. Ennen kuin omat asiamme on kunnossa, on huomattavan vaikea auttaa muita hädänalaisia.


Tässäpä nämä. Toivottavasti saitte jotain irti vastauksistani. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)