tiistai 27. lokakuuta 2015

KUINKA SELVITÄ TALVESTA?

Kuumottava kysymys, hehheh. Hitto sentään, että olin jäätyä ulos! Olin varustautunut asiallisesti pitkillä alushousuilla ulkohousujen alla, yläkropasta löytyi t-paita, pitkähihainen, paksuhko karvahuppari ja kaulasta huivi. Koko komeuden kruunasi vielä tuulta pitävä, vuorellisella fleece-sisääosalla varustettu ulkoilutakki ja pipo. Silti reipas tuuli nakersi luihin ja ytimiin kylmän eikä ulkoilu niin nautittavaa ollutkaan. Syksyn pitäminen hienona vuodenaikana oli hetkittäin hieman haastavaa...

Miten selviän talvesta??!!Töistä kotiin huuruutellessa ihastelin tuon tuosta keltaisina ja oransseina hohtavia, laskevan auringon kultaamia puita ja samalla manasin itseäni ehkä miljoonatta kertaa siitä, etten kanna kameraa aktiivisemmin mukana. Valio-myrsky ei vienytkään kaikkia lehtiä mennessään vaan jätti armollisesti meille jotain ihasteltavaa. Lämpimästä autosta maisemat oli oikein kauniit ja siedettävät. Lämmin ja kaunis syys taitaa pikkuhiljaa olla taittunut kylmäksi ja pimeneväksi alkutalveksi.

Talvella on lunta ja jäätä sekä puolituhatta astetta pakkasta. Miten ihmeessä selviän? Jos vetäisi peiton korviin ja harkitsisi vaikka maaliskuussa ylösnousemista...?

Vaikka nyt kevät ja lämpimästi ihoa kutitteleva aurinko tuntuvat melko mystisiltä käsitteiltä, ja vaikka edessä oleva talvi saakin aikaan vilunväristyksiä ja negatiivissävytteisiä tuntemuksia, niin kyllä tämä tästä. Onhan kaikkea mukavaa tulossa - talvellakin.
tulossa 1.11.15: www.mariamaria.fi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)