sunnuntai 25. lokakuuta 2015

LIIAN PITKISSÄ LAHKEISSA

Muistittehan siirtää kelloja? Itselläni tuo kiistelty ajankääntäminen sai aikaan sen, että olin seitsämältä pirteänä kuin peipponen konsanaan. Sunnuntaiaamuna! Sain loikoiltua lämpimässä peiton alla tunnin verran, kun oikein pinnistelin. Haha. Nyt on aamupala puputettu, pesukone surraa, touhuttu vähän sitä sun tätä ja koirat Neri ja Ruska nauttivat jo aamupäivätorkkuja.

Mie sen sijaan, että kömpisin karva-armaiden viereen nokosille, ajattelin jakaa viime viikonlopulta pari asukuvaa. Housupuku. Ei ihan jokapäivä päälläni nähty yhdistelmä, mutta hassulla tavalla vähän tykkään siitä. Vaikka housun lahkeet on tosi väljät ja vähän pitkätkin, vaikka ikivanha pitsinen kauluspaita alkaa olla nuhjuinen, on liian lyhyt yltääkseen kauniisti housunkauluksen sisälle ja vieläkin enemmän lyhyt näyttääkseen oikeasti hyvälle housujen päällä. Ja vaikka kesällä tämä bleiseri laski väriä vaaleaan Philip Limin käsilaukkuuni. Niin, että pienillä parannuksilla ja valitsemalla vain tumman laukun, tämä asu olisi ihan jees.

Tämän viikonlopun kuulumisia tullee taas alkuviikosta vähän enempi. Valmistellessani nimiuudistusta (muistittehan, että 1. marraskuuta alkaen  blogini löytyy osoitteesta www.mariamaria.fi) huomasin, että materiaalia on kertynyt salakavalasti odottelemaan julkaisua. Vaikka hyvä niin, että on aineksia olemassa. Eikä silti haittaa, että välillä väliin tupsahtelee ihan spontaanejakin aiheita. Tästä on muuten vain viikko tuohon nimenmuutokseen, alkaa jo vähän jännittää! Toivottavasti otatte uuden nimen ja osoitteen lämpimin sydämin vastaan? Itse ainakin toivotan täydestä sydämestäni tervetulleiksi kaikki vanhat sekä uudet lukijat, ja odotan innolla kommenttejanne sekä meilejänne. Toivottavasti nähdään uudessa osoitteessa! :)


tulossa 1.11.15: www.mariamaria.fi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)