torstai 15. lokakuuta 2015

MIUNSUOSIKIT: HIUKSET


Meillä on kaikilla omat suosikkimme asiassa kuin asiassa. Tämä postaus aloittaa sarjan miunsuosikit, jotka löytyvät jatkossa kätevästi samannimisen kategorian alta. Blogissani olevat pääkategoriat löydät vasemmalta sivupalkista.

Hiukset. Niitä on siunaantunut määrällisesti jopa yli oman tarpeen. Sen lisäksi, että tukkaa on paljon, on se myös karhea ja itsepäinen. Kaiken kruunaa herkkä ja kuivuva päänahka, joten hiustököttien valinta on melko haasteellista. Tämän hetken suosikkeihin kuuluu valloittavan tuoksuiset Enlivenin shampoo ja hoitoaine, jotka ovat jäänteitä keväiseltä matkalta. Eipä ole sattunut silmiin kotimaisessa valikoimassa, eipä tietenkään. Vääränlaiset pesuaineet ja tukkani muistuttaa enempi huopakangasta...

Goldwellin hiusnaamio on totta puhuen ensimmäinen hiusnaamioni ikinä, mutta ei varmasti viimeinen. Ihana tuote! Hiukset muuttuvat 60 sekunnissa aivan toisen tuntuisiksi, kosteutetuiksi ja terveemmän näköisiksi. Paul Mitchellin seerumi silottaa, pehmentää ja nopeuttaa hiusten kuivumista pesun jälkeen.

Sitten ne suihkeet. Ainakin osa teistä lukijoista tietääkin, että rakastan kaikkia suihkutettavia hiusten hoitotuotteita. Niinpä nytkin hyllystä löytyy lämpösuojaa, mikä onkin tärkeääkin tärkeämpi. Kosteuttavaa suihketta sekä uusimpana rakkautena Balmainin hiusparfyymi, josta jo kirjoitinkin tässä postauksessa. Yksi kaikkien aikojen suosikkejani kosteuttavista suihkeista on KMS:n Moist Repair, mutta tällä hetkellä pullo on tyhjä... Tarviis kyllä kipaista sitä ostamaan.

Omalle leijonanharjalleni valitsen siis tuotteita, jotka kosteuttavat, silottavat ja kesyttävät - kaupan päälle niissä tulee myös kiilto. Mitäpä ominaisuuksia hiustuotteissa arvostatte? Oliko näissä tuttuja/kokeilun arvoisia tuotteita?


Tuotteet:
Enliven Raspberry & Apple fruit extract shampoo sekä hoitoaine
Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 sec Treatment
Paul Mitchell Super Skinny Serum
BC Moisture Kick hoitosuihke
Balmain Silk Parfyme
TRESemme Heat Defence Styling spray
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)