lauantai 31. lokakuuta 2015

OSOITE VAIHTUU PIANNyt se on ihan jo nurkan takana tuo asia! Ihan pian Kuplia ja kimallusta jää tämän blogin historiaan ja uusi nimi mariamaria astuu voimaan.

Olettehan jo tallentaneet osoitteen www.mariamaria.fi suosikkeihin?

Ainakin alkuun osoite vaatii eteensä tuon www-tunnisteen, mutta toivotaan, että saan toimimaan osoitteen jatkossa myös ilman sitä. Blogin toiminnassa saattaa tulla myös pieni katko tämän illan/huomisaamun aikana, jolloin sivut eivät näy ollenkaan, mutta pyrin järjestämään niin, että katkos olisi mahdollisimman lyhyt. Toivon peukalot ja varpaat pystyssä, että muutos menee ilamn ylimääräsiä kommelluksia. Mutta jos ette blogiini pääse, niin älkää lannistuko. :)

Älkääkä suotta murehtiko, blogin tyyli säilyy uudesta nimestä ja osoitteesta huolimatta entisellään, sillä sama hökkyrä täällä ruudun takana naputtelee näppäimistöä kuin tähänkin asti. Tietysti pyrin kehittymään ja kehittämään blogini sisältöä teille kiinnostavammaksi (eli palautetta, toiveita ynnä muuta vaan tulemaan, niistä mie tykkään), mutta tyyli pysyy vanhana tuttuna. Myös vanhat postaukset löytyvät uuden nimen alta edelleen.

Mistä vielä tästä aiheesta? Pikkuruisia muutoksia on tulossa blogin välilehtiin sekä blogin kuvaukseen. Jatkossa myös blogin seuraamiseen tulee enempi vaihtoehtoja, mutta kaikista näistä enempi sitten siellä "uudessa" blogissa!


Tervetuloa siis uudet ja vanhat! Niin ja tuokaa kaverinnekin! :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)