keskiviikko 21. lokakuuta 2015

UUSIA TUULIAJep, että tämmöstä on suunnitelmissa. Osa teistä lukijoista varmasti muistaa, kuinka olen tuskaillut tuon Kuplia ja kimallusta nimen kanssa. Mielestäni se on antanut vääränlaisia odotuksia blogin sisällöstä ja se on vaivannut itseäni nyt jo vuosia.

Blogini on pian kolme vuotias. Toisinaan olen pohtinut homman järjellisyyttä ja olenpa ollut hilkulla heittää hanskat kokonaan tiskiin. Vaikka välillä blogin parissa vietetty aika tuntuu hukkaanheitetyltä, niin on se myös ilahduttanut, antanut uusia mahdollisuuksia ja toivottavasti myös kehittänyt minua kirjoittajana ja valokuvaajana. Jokin tässä hommassa koukuttaa, enkä siis aivan hetken mielijohteesta halua tekeleestäni luopua. Yksi parhaita asioita on ollut teidän lukijoiden kommentit, jotka ovat aina äärimmäisen tervetulleita ja toivottuja.

Kuun vaihteessa kääntyy uusi lehti myös blogini olemassaolossa. Kuplia ja kimallusta jää muistoksi ja mariamaria jatkaa siitä eteenpäin. Uuden nimen sisäistämiseksi, hommasin nimelle myös oman domainin, mikä toivottavasti helpottaa teitä lukijoita löytämään blogini helpommin. Osoitehan (www.mariamaria.fi) kannattaa tallentaa kirjanmerkkeihin, vaikka nyt heti! Ja sitten 1. marraskuuta uudistunutta blogia ihmettelemään!

Kiitos vielä kaikille blogini lukijoille ihan älyttömästi, olette tärkeitä ja toivon sydämestäni, että seuraatte blogiani jatkossakin. xx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)