tiistai 13. lokakuuta 2015

VIIKONLOPUN RIEMUA JA BLOGI AJATUKSIA


Viikonloput on kyllä elämän parhautta. Siis heti siinä loman vanavedessä. Vaikka viikonlopun merkitys ja varsinkin sen viettotavat on ikävuosien karttuessa kovastikin muuttuneet, niin on se vaan silti. Sunnuntaiaamuna maa oli kuurassa ja lämpötila oli vielä hieman pakkasen puolella, mutta tämä vilukissa kömpi lämpimän peiton alta ylös ja änkesi nenineen sekä kameroineen ulos kauniiden syyskuvien toivossa. 

Kuvissa ripaus viikonlopun riemua a la karva-armaat Neri, Taika ja Ruska.
Voitteko uskoa, että blogini täyttää pian kolme vuotta? En oikein itsekään meinannut uskoa, mutta niinpä vaan arkistot väittävät. Piti ihan tarkistaa tuo juttu, tätä postausta tehdessäni. Monenlaista on tapahtunut. On ollut ilon ja surun hetkiä, onnistumisia ja epäonnistumisia. Ihan aina kaikki ei ole sujunut odotusteni mukaan - ei edes täällä blogissa. Olenkin pohtinut jatkuuko Kuplia ja kimallusta- blogi vielä. Onko tämä kaiken vaivan arvoista. Olisi helppo vaan jättää seuraava sananen sanomatta.
Kuitenkin tästä on muotoutunut itselle jotain, mistä ei haluaisi luopua. Onko tässä silti mitään järkeä. Lukeeko tätä kukaan. Onko siellä ketään. Vanhana ja hampaattomana on mukava istua kiikkustuolissa lukemassa mitä tuli touhuttua armon vuonna 2015.

Ristiriitelyä itseni kanssa.


Tänään on kuulemma pikkuperjantai, koska keskiviikko on pikkulauantai. Tykkään enempi siitä perinteisestä, oikeasta viikonlopusta. Mutta hyvää pikkuperjantaita nyt sitten! :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)