tiistai 17. marraskuuta 2015

IHAN PIAN LONTOO
Ylihuomenna kutsuu Lontoo! Arvannettekin, että eräs on jo aivan intopinkeenä lähdössä. Täältä räntäsateesta tekisi mieli monella varmaan palmun alle, mutta tämä lähtee hippulat vinkuen Lontooseen. Vaikka siellä sataa cats and dogs ja vaikka typical English weather on kuin kylmä, märkä rätti. Sitä paitsi, siellä on ollut joskus tosi lämmintä ja nättiäkin - touko- kesäkuussa. 

No, entäs tämä kammottava maailman meno? Niin, kammottava maailman meno. Kamalia asioita tapahtuu jatkuvasti eikä pieni ihminen tiedä, mitä niistä tulisi ajatella. Totta puhuen, tekisi mieli ajatella ihan jotain muuta. Lauantai aamuna havahtuessani lämpimän peittoni uumenista Pariisin uutisiin, ajattelin kuitenkin itserakkaasti, että miten nyt uskallan lähteä? Tälläisten uutisten myötä on kai ihan normaalia ajatella vähän itseään. Ajattelin myös Lontoon läheisiäni ja halusin adoptoida heidät heti meille evakkoon. Vähän paremmin herättyäni kauhistelin tilannetta uudestaan, voin pahoin ihmisten julmuuden vuoksi sekä tunsin surua menetettyjen henkien ja heidän läheistensä puolesta. 

Lähden ylihuomenna kotikaupungistani lentäen Helsinkiin ja siitä edelleen Lontooseen. En anna maailman tapahtumien vaikuttaa mieleeni niin, että jäisin kotiin. Aion nauttia pidennetystä viikonlopusta huippuseurassa, huippukaupungissa, jolle olen menettänyt palan sydäntäni. Ja tiedän, että viikonlopusta tulee taas ihan mieletön. Maanantaina palaan kotiin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)