tiistai 10. marraskuuta 2015

ITÄMAISTA
Saanko esitellä lentävän mattoni, pienen haaveideni täyttymyksen. Hetki on kaunokaisen kanssa ehditty toisiimme tutustella ja olen matosta innoissani. Se on ehkä jopa kauniimpi väreiltään kuin mitä kuvien perusteella uskalsin odottaa ja tuokin mukavasti särmää muuten melko vaaleaan olohuoneeseemme. Ja tietty ripauksen itämaista eksotiikkaa. Villa on varpaiden alla lämmintä ja pehmeää, mikä on mukavaa varsinkin - no, aina.

Etsiskelin hieman kookkaampaa mattoa, mutta leveämmät matot tuppasi harmikseni olemaan myös rutkasti pidempiä. Viimein tuntien ja päivien hakemisen jälkeen, tämä matto valikoitui omaksemme. Ja koska kyseessä on aito, käsinkudottu paimentolaismatto, on tälläkin "keijukaisella" painoa päälle 16 kiloa! Että kyllä tätä raahatessa ehtii varmaan toivoa pienempääkin (lue: kevyempää) mattoa...

Etukäteen pelkäsin, että valkoinen sohvapöytä (kaikkine alahyllyn roippeineen) riitelisi pahastikin maton kanssa, mutta ehkä tilanne ei kuitenkaan ole ihan niin paha. Vai mitä sanotte?

4 kommenttia :

 1. Nätti, mulla on aika samanlainen jota myös kutsun lentäväksi matoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hauska kuulla, että muidenkin kodeissa majailee lentäviä mattoja. Nyt pitäs sitten opetella lentämään sitä. :D MUkavaa, että kommentoit!

   Poista
 2. Onpa ihanan kirkkaat värit ja keskikuvio on kaunis! Lentävä matto -termi hymyilyttää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih. Jostain syystä tuo lentävä matto- termi on ollut käytössäni aina kun puhutaan itämaisista matoista. En oikein itekkään tiedä, mistä se on lähtöisin? Mutta kivaa, että se sai suun hymyyn, sehän on parasta palautetta! Kiitos siis kommentistasi. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)