tiistai 3. marraskuuta 2015

KAUNEIN TEEKUPPI IKINÄ

Tuntuupa haasteelliselta palata ruotuun mukamas ja aloittaa ensimmäinen varsinainen postaus täällä uuden nimen alla. En oikein osaa selittää miksi, kun kuitenkin olen kovasti innoissaan tästä muutoksesta. Ehkä se on jonkinlaista jännitystä siitä, miten muutos otetaan vastaan teidän lukijoiden puolesta tai jotakin, en tiedä. Voi, kun olisitte edes hitusen verran innoissaan tästä, olettehan?

Viime viikolla kaivautin jo toistamiseen äidilläni keittiön kaapin perimmästä kolkasta esille maailman kauneimman teekupin asetteineen. Miksi, oi miksi äitiliini, piilottelet tätä kaunokaista komerossa? En vaan ymmärrä. Itse nauttisin teeni kupista aina, jos tuollaisen omistaisin. Kyllä vaan tee maistui varmasti paremmalta tästä kupista, väitän.
Syy, miksi kuppi piti etsiä jo toisen kerran esille on siinä, että nettiä selaillessani törmäsin samanhenkiseen astiaan ja johan tarkemmissa tutkimuksissa löytyi äitinikin kuppi! Astia on venäläisen Lomonosovin tuotantoa ja sen nimi on Bindweed. Äitiliinille kyseinen astia on päätynyt lahjana ystävättäreltä vuosia, vuosia sitten. Omissa muistoissani se on ollut meillä aina - ja aina se on ollut mielestäni yhtä kaunis.

Uuden astiaparin hinta kyllä hieman hirvittää, olkoonkin kaunein ikinä ja vaikka koristelut ovat aitoa kultaa. Ainakin nyt tiedän, mitä etsiä, jospa vaikka joku haluaa luopua omistaan? Eli viestit ja vihjeet aiheesta ovat lämpimästi tervetulleita!

2 kommenttia :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)