lauantai 7. marraskuuta 2015

LAUANTAIHOMMIA


Onneksi on viikonloput! Vaikkakin seuraavat viikonloput näyttävätkin aika kiireisiltä, tämä mukaan lukien. Ne ovat kuitenkin sitä ikiomaa aikaa ja omia menoja - paitsi ensi lauantain koulutuspäivä, mutta eipä surra sitä vielä. Ja sitä paitsi, sen kruunaa seuraava viikonloppu, joka tulee olemaan taas ihan spesiaalinen! Noh. Tälle päivälle on luvassa 2-vuotissynttärit sekä Isänpäivän lahjahankintaa (ai miten jäi taas viime tippaan? onneksi sentään tiedän, mitä aion hankkia) sekä yövieraiden saaminen kylään. Siinä ehkä ne jännittävimmät.

Arkisempia viikonloppuhommia ovatkin sitten
siivoaminen, mikä on jäänyt vähän hunningolle eli minua odottaa entistä isompi urakka
ikuinen  pyykkirumba kaikkine osa-alueineen
wc:n pesu x 2 (tämä varmaan lasketaan siivoukseen, mutta koska se on toodella mukavaa puuhaa, niin päätin laittaa sen omaksi kohdakseen)
leipominen, mikä on itselleni aina vähän työläämpää, sillä syön vähän imeliä leipomuksia enkä sen vuoksi viitsisi leipoa muillekaan... tulipa tuokin sanottua ääneen, oon kamala
normaalit ruokatsembalot
lenkillekin olis mukava ehtiä
lakanat kaipaisivat puistelua ja tuuletusta nyt ainakin

ja mitäs vielä, eihän tuo lista nyt noin lyhyt voi olla??

Kaikenlaista pientä varmaan ilmaantuu tässä, sillä meillä vietetään huomenna Isänpäivää siten, että myös omat vanhempani saapuvat meille. Juhlistamme isejä kuuden ihmisen ja noin seitsämän koiran* kanssa. Olisi siis kiva saada tehtyä kaikki valmiiksi, että ehtisi vähän myös nauttia vieraiden seurasta. Ehkä siis tulisi ryhtyä toimeen? 


Postausta kirjoittaessani söin kaksi palasta paahtoleipää ja join kaksi isoa mukillista teetä. Ruska järjesti ehkä satayksi katkosta hommaan keksimällä mitä kummallisempia asioita, joihin oli puututtava. Se ehtii joka paikkaan.
Saan lisätä listaan hanki uudet puhelimen suojakuoret - vanhat ovat nimittäin juuri tuunatut ajokoiran, 6 kk toimesta. 

Hassua viikonloppua!


*noin seitsämän koiraa = pari vierasta koiraa sekä epämääräinen joukko omia koiria sisätiloissa...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)