sunnuntai 15. marraskuuta 2015

MUKAVUUSNUTTU
Sunnuntaiaamu on käynnistynyt hieman harmaana.  Keittiössä piti olla valot vielä hetki sitten, kun valmistin aamiaista. Ulkona sataa räntää. Valkeneekohan päivä ollenkaan niin kirkkaaksi, että saisin napsittua parit kuvat, joita olen tässä koko viikon suunnitellut? Aamupalani sentään sain nauttia kaikessa rauhassa ja kiireettä, mikä on aina viikonloppujen kohokohtia. Tämän aamuinen oli viikon ensimmäinen, sillä eilinen päiväkin kului kouluttautuessa työasioihin.

Nämä kuvat ovat olleet odottelemassa omassa kansiossaan jo tovin. Aina niiden julkaiseminen on siirtynyt ja jäänyt, milloin mistäkin syystä. Villanutusta kyseltiin sen jälkeen, kun julkaisin tämän kuvan, joten katsoin viisaimmaksi näyttää teille viimein loputkin kuvat.

Aivan ihana vaate tämä villanuttu! Ihanan lämmin, pehmeä ja pörröinen. Ja siinä on hapsut, joista nyt kovin tykkään missä tahansa yhteydessä. Ei kiristä, eikä purista. On armollinen vartalolle kaikin puolin ja onkin ollut ehdottomasti yksi lempivaatteistani tässä syksyn aikana. Jotenkin on tehnyt mieli pukeutua kaikkeen suureen ja lämpimään, mukavuus yhtenä tärkeimpiä kriteereitä.  Jos tähän jotain kaipaan, niin taskut olisivat plussaa, mutta kappas, olen huomannut pärjääväni ilmankin.

villatakki Inga Fashion // neule Esprit // kaulahuivi NoaNoa
farkut Hilfiger Denim // kengät Rocket Dog

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)