keskiviikko 16. joulukuuta 2015

HELSINKI PIPOTässäpä on pari päivää mennyt melkoisessa hulabaloossa ja voittotunnelmissa. Niin siinä vaan kävi, että meidän Martta korjasi potin sunnuntaina päättyneessä Kettukilvassa. Aikamoinen saavutus vain 3,5 vuotiaalle koiralle! Aikamoinen saavutus mille tahansa koiralle. Sen verran voittouutinen herkisti mieltä, että itkeä vollotin hetken ihan ääneen. Mutta mitä muutakaan osasin odottaa - siis kuin itkua. Nieleskelin kyyneliä maaliskuisella reissulla delfiinishowssa. Haluaisin kovasti mennä katsomaan tammikuussa Helsinkiin saapuvaa Apassionata hevosshowta, mutta itkisin todennäköisesti koko näytöksen kuitenkin. Joten mitä järkee? On vaan niin liikuttavaa, kun eläimet on niin pyyteettömiä ja nöyriä. Niin ihania.

Piti kuitenkin ihastella hetki sitten hankkimaani Balmuirin Helsinki pipoa. Haluaisin istua se päässä sisälläkin! Niin pehmeä ja lämmin, muttei silti yhtään tukala. Sata prosenttia kashmiria hellii päätä. Ja hiuksia. Ei muuten ole sähköstä tietoakaan! Hintavahan tämä on, mutta on kyllä joka pennosen väärti, sanon minä. Ja tietty poinsit merkin suomalaisuudesta.


Täällä muutn viimein saatiin taas hieman lunta. Säät ovat muutenkin olleet viime päivinä sen verran viileitä, että pipolle on oikeasti ollut käyttöä. Ihanaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)