torstai 17. joulukuuta 2015

MARIAMARIA SAVON BLOGEISSA


Marraskuun alussa tässä blogissa tapahtui uudistuksia. Oli nimenmuutosta ja sen myötä pientä ulkoasun muokkausta. Välilehdet päivittyivät ja uusimmalla lisällä, välilehdellä miusta voit lukea hieman kirjoittajasta ja tästä blogista. Siltä varalta, että koko onneton välilehti on mennyt ohi silmiesi, jaan kuvauksen tässä ja nyt.
"Maria. Syntyperäinen (pikku)kaupunkilainen, sittemmin maalaistunut eteläsavolainen. Vuosirenkaita 3-kymmentä ja plus, mutta asenne huitelee iättömyydessä. Parantumaton nautiskelija. Wannabe kirjoittaja/valokuvaaja. Miehen vaimo, lapsina lauma koiraeläimiä. 
mariamaria on lifestyleblogi oman elämäni vuoristoradasta. Rakkauden tunnustuksia blogissa saavat vaatteet, kengät ja laukut, mutta sydämeni todellisia valtaajia ovat koirat (ja mies). Innostun myös kaikkeen kauneuteen liittyvästä, tahtoisin matkustaa maailman ääriin ja hei - ruokarakkaus (ja viini) ovat salaisia paheitaniHermoja lepuutan luonnonhelmassa, joka onkin muotoutunut itselleni yhä tärkeämmäksi. 
Blogi aloitti nimellä Kuplia ja kimallusta. Tuolla nimellä mentiin lähes kolme vuotta, mutta lähes kolme vuotta oli myös vaihtelevan vahvuista nimikriisiä havaittavissa. Kolmen vuoden etapin kohdalla tuli sitten stoppi, tarvittava askel eteenpäin ja nimi vaihtui, mutta tyyli ja sisältö pysyivät. Marraskuusta 2015 blogi on kantanut nimeä mariamaria ."


Tiesitkös sitä, että voit seurata blogiani myös Savon blogeissa Facebookissa? Savon blogeihin on nimensä mukaan kerätty savolaisblogeja ja omakin hengentuotokseni on sinne mukaan hyväksytty. Mukana on laadukkaita blogeja eri aihealueilta, joten kannattaa käydä kurkkaamassa joka tapauksessa! Tykkääminenkin kannattaa, sillä saat koko joukon blogipäivitysten tiedot omiin uutisiisi. Fantsua ja helpottavaa kaikille bloginnälkäisille! Logoa klikkaamalla Savon blogeihin. :)


2 kommenttia :

 1. Ilolla seuraan niin täällä kuin facebookissakin. :)
  Lupsakkaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta sepäs on mukava kuulla! Mukavaa Loppiaisen jatkoa sinnekin suuntaan. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)