keskiviikko 9. joulukuuta 2015

MITEN OIS PASTA PERJANTAI?Kahden yön päästä on taas perjantai. Pizzaperjantai on mieliin juurtunut, mainoksestakin tuttu käsite varmaan aika monelle. Niin ainakin meitin huushollissa. Tein tässä hiljattain kuitenkin naurettavan helpon pasta- annoksen jauhelihasta ja aurinkokuivatusta tomaatista ja ajattelinkin lanseerata sen myötä pastaperjantain.

Miten?
Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pannulla. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pannulle pari desiä vettä, sitruunamehua sekä 2 tl vasikan- tai italianfondia. Anna porista hetki. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää ne sekä ripaus sokeria pannulle edellisten joukkoon. Halutessasi lisää myös hienonnettua persiljaa. Hauduta viitisen minuuttia ja tarkista maku. Tarvittaessa lisää pippuria ja suolaa. Lisäsin valmiiden annosten päälle vielä juustolastuja. Tarjoa valitsemasi pastan kera. Itse käytin täysjyväspagettia.

Yksinkertaisen hyvää.

Ensi kerralla aion lisätä joukkoon revittyä mozzarellaa. Jauhelihan voi myös vaihtaa kanaan, on varmasti hyvää sekin. Ehkäpä kokeilen sitäkin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)