tiistai 12. tammikuuta 2016

NOKKOSSUIHKE & VINKKIVIITONEN


Viime aikoina olen ollut entistä enempi kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Lienee ihan luonnollinen jatkumo henkilökohtaiselle viherpiiperrykselleniPurkkiarsenaaliini onkin päätynyt muun muassa Mádaran Nokkossuihke, jota on tituleerattu "joka paikan" suihkeeksikin. Vegaanisen suihkeen tarkoitus on rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa päivittäisessä käytössä, missä ikinä sitä tarvitseekaan.


Kuivaihoisena ja kaikenlaisiin suihkeisiin vähän turhankin innokkaasti suhtautuvana, nokkossuihke kuulosti kokeilemisen arvoiselta. Suihkeet ovat mielestäni aina kiinnostavia. Noh, kuinkas kävikään? Olin jo etsimässä mokomalle tökötille uutta kotia, koska en osannut käyttää sitä! Pirskauttelin sitä toistuvasti silmään, milloin suuhun, korvaan tai nenään. Tekniikka on siis ollut hakusessa jo tovin.

Koska suihketta niin monikäyttöiseksi on kehuttu, aloin käyttää sitä päänahkaan. Kyllä. Päänahkani nitisee kuivuuttaan, varsinkin kylmänä vuoden aikana. Asian huomaa välillä liiankin selvästi ohimoille ja etuhiuksien sekaan ilmestyvästä hilseestä. Vaikka käytän kosteuttavia tuotteita hiusten hoidossa, silti. Nokkossuihke kosteuttaa myös päänahkaa ja se on ainakin itselleni niin kevyt, ettei hiukset suihkuttelusta rasvoitu, mutta hilseily on vähentynyt! Lisäksi olen ollut tekevinäni huomioita aineen taltuttavasta vaikutuksesta pakkasen sähköistämiin kutreihin. Tämä tutkimus on vielä hieman kesken tosin.

Meillä useimmilla on jotain opittuja tai itse oivallettuja kauneuskikkoja, eikä tuotteet aina päädy ainoastaan siihen nimenomaiseen tarkoitukseen, joihin ne on alunperin kehitetty. Tässä yksi omistani.   Ehkä opin vielä suihkuttelemaan sitä kasvoillekin silmien sun muiden sijaan. Tutkiskeltuani vaihtoehtoja ja löydettyäni myös suomalaisia vaihtoehtoja, palan halusta päästä testaamaan kotimaista luonnonkosmetiikkaa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)