sunnuntai 24. tammikuuta 2016

PIENET TÄRKEÄT

Ehkä liian usein tulee kiinnitettyä huomiota vain paketin sisältöön, eikä niinkään pakettiin itseensä. Kun eräänä iltana avasin pakettia, joka sisälsi uusimmat kosmetiikkaostokseni, suupielet kääyntyivät hymyyn. Pahvilaatikosta paljastui söpöin paketti ainakin hetkeen!

Pienistä asioista on hyvä iloita ja nauttia, tämä oli sellainen. Ehkä sen tekivät kauniit, yksinkertaiset värit, viehkot vinoraidat tai vaaleanpunainen paperinaru. Tai ehkä se oli se yllätys, jonka paketointi sai aikaan. Tai ajatus siitä, että joku on omin kätösin pakannut tavarani nättiin paperiin, ajatuksenaan ilahduttaa paketin saajaa. Pitää vain muistaa pitää mieli avoimena pienille asioille, niillä voi olla suuren suuri merkitys.

Paketin sisältöön palataan vähän myöhemmin, kunhan ehdin tutustua siihen hieman. Mistä tämä söpö paketti sitten on peräisin? - Hetki kauneudelle- verkkokaupasta. Ensikosketukseni kauppaan on siis vähintäänkin soma. Postaus on spontaani kiitos kaupalle päiväni ilahduttamisesta ja muistutus meille kaikille, miten pienillä asioilla on väliä.

Iloa alkavaan viikkoon, olette tärkeitä. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)