sunnuntai 3. tammikuuta 2016

TAAS MENNÄÄN

2016. Siihen on päästy. Toivottavasti vuosi vaihtui mukavissa merkeissä? Elämä on ottanut minut otteeseensa viime aikoina, eikä tänne blogin puolelle ole paljoa ehtinyt. Onpahan tässä nyt sitten tullut samalla vietettyä pientä blogilomaakin. Voisinpa hehkuttaa, kuinka ihanaa elämä on ollut tänä hiljaisena aikana, mutta totuuden torvi soittaa hieman toisenlaista säveltä. Ei sillä, etteikö mukaan ole sattunut paljon mukaviakin hetkiä, mutta ehkä suurimpana syynä hiljaisuudelle syyttelen tätä väsymystä, jota olen nyt hetken aikaa potenut. Olo on voimaton ja nuutunut, energiat ihan jossain muualla kuin minussa. Uudenvuoden innoittamana skarppasin, jälleen kerran, syömisteni suhteen ja toivon saavani vitamiinibuustauksesta kaivattua lisäenergiaa päiviini. Kevättä ja päivien pidentymistä odotellessa... mutta hei, pimein aikahan on jo ohitettu.
Viime vuoden puolelta on vielä läjä postauksia julkaisematta, mutta palataan niihin sitten myöhemmin - kunhan tämä akuutein asia eli vuoden vaihtuminen on käsitelty. Blogit ovat taasen pullollaan katsauksia edellisvuoden sisältöön, mutta jo piintyneen tapani mukaan taidan jättää tuon väliin ja kuitata asian hyvin lyhyesti.

Uusi nimi blogille sekä uusi osoite. Vuoden suurin blogitapahtuma oli blogini nimen vaihtuminen sekä oman verkko-osoitteen käyttöönotto marraskuussa. Samoihin aikoihin blogini liittyi Savon blogeihin, joka kerää yhteen alueemme hienot blogit. Vuoden aikana olen saanut ilokseni todeta myös lukijamäärien hilautuneen ylöspäin ja se, jos mikä saa suupielet ylöspäin. Kiitos teille siis siitä!

Koirat. Hymyn korviin sai myös kesällä syntyneet koiranpentuset. Koirat kaiken kaikkiaan, ovat olleet päivien sulostuttajia tänäkin vuonna, joita ilman elo olisi ihan toisenlaista ja yksinäisempää. Viimeisimpänä ylepyden aiheena oman kasvattimme Martan Suomen kettukäyttövalion arvo sekä Suomen mestaruus!

Matkat. Alkuvuodesta matkustin viikoksi Kanarialle, joka oli kyllä aikamoinen yllätys itsellenikin. En meinaan ole mikään kanaria-tyyppi. Onnistuimme kuitenkin välttelemään pahimmat suomalaisrysät ja viikko sujui kutakuinkin lupsakkaasti Kanariallakin. Syksyllä pistäydyin Lontoossa, josta onkin vielä jäänyt kerrottavaa. Vähän tässä mieli halajaa maailmalle, mutta saa nyt nähdä, mihin tie tänä vuonna vie?

Monta mielitekoa tuli täytettyä, vaikka samalla olenkin onnistunut karsimaan turhia ostoksia pois. Olen myös muuttanut ostokäyttäytymistäni enempi kestävämpään suuntaan. Sillä tiellä aion jatkaa edelleen. Pyrin myös entistä aktiivisemmin pääsemään eroon itselleni tarpeettomasta tavarasta ja toivonkin löytäväni uusia koteja isolle läjälle vaatteita, kenkiä ja muuta käyttökelpoista tavaraa.

Vaikka viime vuonna monta läheistä, ystävää ja tuttua siirtyi ajasta ikuisuuteen, mahtui vuoteen myös niitä hyviä hetkiä. Hyviä hetkiä toivon myös tulevaan, olipa ne hetket mitä hyvänsä. Ehkäpä ne ovat hetkiä lempeässä kesäillassa, kaukomailla varpaat kuumassa hiekassa tai herkullisia aterioita ja yhteistä aikaa läheisten tai ystävien seurassa. Onnistumisia työssä, harrastuksissa tai vaikkapa jotain uutta ja eteenpäin vievää blogirintamalla. Mitä ikinä! Tuleva on ainakin osittain omissa käsissämme ja joltain osin pystymme itse vaikuttamaan siihen, millainen vuosi 2016 tulee kohdallamme olemaan. Let's mennään siis!  Hyvää alkanutta vuotta!:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)