sunnuntai 21. helmikuuta 2016

ARMOLLINEN VIIKONLOPPU

Uskokaa tai älkää, mutta meikäläinen heräsi eilen selkeästi eneregisempänä kuin koko viikkoon. Olenkin hieman toiveikas, että flunssapöpön pahin terä on taittunut, vaikka myönnettävä onkin, että pää on täynnä räkää. Eli ihan terveenkirjoissa ei vielä olla, mutta parempi, parempi. Keskiviikko ja torstai olivat pahimmat ja vielä perjantain aamupäiväkin, iltaa kohti olo koheni jo selvästi. Keho osaa kyllä vaatia leponsa, sen sain huomata kun paremmasta olostani innostuneena olen siivoillut kotia - normaalien askareiden jälkeen piti ottaa hetken välikuolema sohvalla ja nostaa jalatkin kohti kattoa. Tässä muistuu hyvin mieleen se, että itsellekin tulee olla armollinen, tällä kertaa jo ihan jälkitautienkin pelossa. En kuitenkaan ole terve vielä ja jos keho vaatii lepoa, on sitä sille annettava. Toisaalta mediassakin on kohkattu tämän flunssa- ja influenssakauden rajuudesta, joten nyt ei pitäisi varmaan hosua kohentuneesta olosta huolimatta.


Verkkainen tahti on kyllä ollut aika mukavaa. Nukuin molempina aamuina pitkään, niin pitkään kun nukutti, söin kunnon aamupalan ja olen ulkoillutkin hissukseen olotilan mukaan. Sain kuitenkin yhtä ja toista aikaan, muun muassa suursiivosin vessat - se jos mikä, on suurteko.

Viikonlopun aikana olen inspiroitunut vessanpesun lisäksi hedelmistä, Napapiirin Jaffasta, sohvalla lojumisesta sekä uunimunakkaasta. Myös raakapuuro kiinnostelee. Ja ylimääräisestä krääsästä eroonpääseminen.

Olihan teilläkin mukava viikonloppu?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)