torstai 18. helmikuuta 2016

FLUNSSABATTLE


Tulen kotiin etuajassa. Tervehdin koiria. Raahustan keittiöön ja laitan veden kiehumaan. Ulkona on mitä mainioin ulkoilusää. Keräilen tarpeellista rekvisiittaa olohuoneen pöydälle, pöyhin tyynyä ja levitän peiton valmiiksi sohvalle. Sekoitan keittiössä itselleni voimajuomaa inkivääristä, sitruunasta ja hunajasta ja päätän lohduttaa itseäni palalla mustikkapiirakkaa, jotka nautin sohvankulmassa peiton alla. Se siitä kauniista ulkoilukelistä. Terveiset sairastuvalta.
Niin se vaan viimein iski flunssapöpö meikäläiseenkin, vaikka jo syksyllä vakaasti päätin, että jätän tällä kertaa väliin ihan suosiolla. Nyt oli kuitenkin taivuttava. Toissailtana kurkkuuni ilmaantui kaktus ja eilen alkoi vuotaa nokka. Yöllä heräsin valtaavaan päänsärkyyn ja omaan omituisuuteeni hammassärkyyn, jota poden flunssaisena ja varsinkin kuumeessa. Kyse ei tietenkään ole varsinaisesta hammassärystä vaan jonkinlaisesta paineen tunteesta ikenissä tai hampaiden juurissa, en ole oikein tähän päivään onnistunut tekemään tarkempaa diagnoosia. Tuntuu kuitenkin, että hampaat saattaisivat poksahtaa hetkenä minä hyvänsä sirpaleiksi. Nyt kuulostan enempi mielenvikaiselta kuin flunssaiselta... Sinnittelin kuitenkin muutaman tunnin töissä, mutta nyt olo on aikalailla naatti.

Elämä vei mennessään taas viikon verran, enkä ehtinyt tänne blogiin edes ystävänpäiviä toivottelemaan. Ehkä blogihiljaisuus on merkki elämästä? Se on itsellenikin ihan hyvä muistutus. Silti on ollut vähän ikävä näitä juttutuokioita. Paljon on juttuaiheita korvantakana odottelemassa julkaisuaan, joten tullaan näkemään taas! En anna tän taudin lannistaa, vaikka pikkasen se on nyt otetta saanutkin. Onneksi on tuo nelijalkainen patteri, joka huolehtii emännästä makoilemalla peiton alla ja olemassa hengessä mukana. Jouduin tosin jakamaan mustikkapiirakastani sille palasen, mutta onhan se sen ansainnut. Yhdessä me nujerretaan tämä pöpö ennen kuin se huomaakaan! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)