sunnuntai 7. helmikuuta 2016

VIIKKO KANSSANI

Tässäpä syynäys viime viikkooni päivä kanssani- fiiliksellä.

Maanantai. Viikon paras päivä ja yltiöhyväfiilis. Urheilurintamalla lenkkeilyä ja rentouttavaa venyttelyä.

Tiistai. Päiväni murmelina. Radion mukaan tiistai oli virallinen murmelin päivä. Toteutin sitä syömällä liikaa vanhempieni luona ja sen jälkeen kotona hautautuen sohvan kulmaan syömään lohtukarkkeja. Aiemmin päivällä olin leikkuuttanut itsestäni muutaman luomen ja illasta leikkaushaavoihin pakotti. Muutamien tikkien takia kaikki kiva kiellettiin kymmeneksi plus yhdeksi päiväksi. Ei hikoilua ja rehkimistä. Ei saunaa tai uimista. Ei joogaa...?!

Keskiviikko. Yökin meni vähän kipuillessa. Töistä ruokakaupan kautta kotiin. Tein taikinan ja paistelin pinaattilettuja, nam nam. Muuten ilta jotenkin vierähti ohi... Paha addiktoituminen erääseen peliin, jossa siirrellään karkkeja ja keräillään pisteitä niitä "räjäyttämällä".Torstai. Töistä päästyäni pinkaisin lenkille ohjeiden vastaisesti, hiki kun kuului kiellettyjen listalle. Ajatuksena oli tepastella rauhallisesti hikoilematta, mutta ehkä siinä taas suunnitelmat hieman pettivät... Poikkesin matkan varrella myös ystävällä vaihtamassa pari sanaa, kunnes jo taas kipitin lapsuudenkotiani kohti, hiki päässä tietysti. Illan vietin työhön liittyvässä koulutuksessa ja kotiin päästyä rentouduin hengitysharjoitusten ja leppoisten asanoiden parissa. Voit ottaa naisesta luomet, mutta et joogatuokioita. :D  Saatan joskus kirota itseäni tottelemattomuudesta...

Perjantai. Ei mainittavaa, jos vessan pesemistä ei lasketa. Suunnittelin eilen illalla meneväni saunaan perjantai-illan kunniaksi, kunnes aamulla hoksasin, että hitto se on kielletty! Miksi ihminen aina tahtoo sitä, mikä on kielletty?

Lauantai. Pakkasin aamusta autoni takakonttiin Nerin ja Ruskan ja hurautin kaupunkiin. Reissun ideanahan oli viedä pitkästä aikaa nuori Ruska kaupunkimiljööseen. Siinä samalla päästiin äitiliinin kanssa hieman käpöstelemään. Hikipäässä ei tällä kertaa kuitenkaan menty. Puhtaat lakanat ovat aina maininnan arvoinen asia. Illalla telkusta Dracula.
Sunnuntai. Päivä alkoi aamupalalla ja parilla aurinkotervehdyksellä. Pyykkäystä, huonekasvien hoitoa ja kodin siistimistä. Ulkoilua/lenkki Nerin kanssa. Akkujen lataamista lupsakoiden askareiden parissa (lupsakoihin askareisiin ei lasketa ajokoiran jahtaamista metsästä, harvinaisen kimpaannuttavaa toimintaa, kun koira pitää sinua lähinnä pilkkanaan eikä vaivaudu kutsumisesta huolimatta tulemaan luo. Sen sijaan juoksee ohitsesi useamman kerran noin kädenmitan päästä ja näyttää kieltä ohi mennessään.).

Näillä eväillä huomenna alkavaan uuteen viikkoon. Oliko teillä hyvä viikko?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)