keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

KESKIVIIKON KUVA: HIIHTÄJÄN SELITYKSETSe tunne, kun mietit suksien olevan kaksikymmentä vuotta vanhat ja havahdut hetken päästä siihen, että tosiasiassa ne ovat vielä vuosiakin vanhemmat. Ei siinä mitä, hiihtoaktiivisuuteni rajoittuu lähinnä joka kolmanteen vuoteen ja noin kolmeen kertaan. Mutta se fakta, että sukset ovat kaksikymmentäplus vuotta tekee minusta fossiilin lähes tulkoon. En vaan aina muista sitä, paitsi ehkä näinä hienoina hiihtourheilun hetkinä.

Keksin heti parinkymmenen metrin jälkeen aika monta syytä, miksei suksi oikein luista. Siihen ei liittynyt allekirjoittaneen kunto mitenkään vaan vika täytyi olla suksissa. Koska ne on niin vanhatkin. Niitä ei ole huollettu, saati voideltu ehkä koskaan? Lähdettyäni liikkeelle suksien pohjista jäi ruskeat likaraidat lumelle... pito oli kyllä loistoluokkaa, luisto ei niinkään. No, lupsakasti hiihtelin tovin ja toisenkin ihan pertsalla vaan, ettei menisi liian rankaksi ja hommaan tulisi tuntumaa. Silloin kun nämä menopelit olivat uudet, mentiin luistelemalla - helposti. Ei se enää niin helposti sujunut, mutta pakkohan sitä oli kuitenkin kokeilla. Mutta hei, nämä sukset a) on tosi vanhat, b) eivät luista eli huollon syy ja c) ne ovat liian lyhyet minulle ja sen johdosta varmana olen myös liika painava niille. Ja kohdaksi d voidaan vielä lisätä, että myös sauvat ovat liian lyhyet. Ja vaikka ne eivät oikein luistaneetkaan, niin jotenkin niitä tuntui olevan hankala hallita. Kyllä vika täytyi olla suksissa.

Kuva on eiliseltä ja nähty eilen Instagramissani kuvatekstillä "Did something weird today.".  Hups, tänään tein sen taas. Kohta on se 'noin kolme kertaa' täynnä. :DEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)