torstai 24. maaliskuuta 2016

KESKIVIIKON KUVA: LOMAMUISTO JA LOMAPULMA
Poikkeuksellisesti keskiviikon kuva tulee vasta nyt torstaina, pahoittelut siitä. Kuva menee niinkin kauas historiaan kuin 2011, sijainti Olostunturi. Neri-koira pääsi silloin noin läheltä tutkimaan poroja, joita koira ei näy juuri kiinnostavan. Sen sijaan itseäni porot kiinnostivat ja kiinnostavat yhä, niissä on jotain älyttömän söpöä.

Muistuupa tässä mieleen tarina vielä kauempaa eletystä elämästä. Olin pikkutyttö ja matkasimme usein kesäaikaan perheen kanssa pitkin Lappia, niin kotimaan kuin Norjan ja Ruotsin puolella. Tämä oli kuitenkin ihan Suomen kamaralla. Eräällä leirintäalueella oli kesyporo, joka oli niin tuttavallinen, että se kampesi ihmisten seuraan niin leirintäalueen ruokakatokseen kuin telttoihinkin. Asuntoautoomme se ei sentään tohtinut. Hassu poro!

Poroista ja keskiviikon kuvasta saan aasinsillan talvilomasuunnitelmiimme. Tai olemattomiin suunnitelmiin. Mies haluaa Lappiin, minä mieluummin auringonlämpöön etelään. Kamala pulma! Kyllä Lappi kiinnostelee, enkä ole koskaan käynyt siellä muulloin kuin sulankelin aikaan, mutta pimeän ja kylmän talven jälkeen lämpö tuntuisi mukavalta ihoa vasten...

Mitä mieltä te olette, kumpaan kannattaisi suunnata? Kohdesuosituksia? Kuulisin mieluusti teitäkin tässä asiassa. <3kuva: mieheni ottamaEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)