keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

KESKIVIIKON KUVA: TÄMÄ SÄÄ
En juuri nyt kykene muuta kuin hehkuttamaan viime päivien säätä. Voi herranjestas sentään! On siis ihan luonnollista, että tämän viikon keskiviikon kuvakin ylistää hohtavia keväthankia, leppoisia lämpötiloja ja taivaalla mollottavaa aurinkoa. Huomenna kuulemma puhaltaa jo kylmemmät tuulet...

Tämä sää on saanut minut livahtamaan töistä hieman aiemmin - ei vain yhtenä päivänä vaan kahtena! Silmille on saanut nostaa aurinkolasit (varma kevään merkki!) ja vaatetustakin on voinut keventää. Auringonpaiste ja kahdeksan plus astetta kyllä kutsuu sisätiloista ulkoilemaan aika tehokkaasti. Ollaan Neri- koiran kanssa nautittu pitkistä, mutta rauhallisistä kävelyistä. Tutkittu siinä samalla villieläinten jälkiä ja kuulosteltu metsää, nuuskuteltu ilmaa - hetkittäin siinä on jo kevään tuoksu.

Olen minä paistetta hyväksikäyttänyt ulkoilun lisäksi myös kuvaamiseen, joten kyllä täältä on tulossa vähän toisenlaisiakin postauksia. Esimerkiksi huomenissa on luvassa kolmen kosmetiikkatuotteen ihmettelyä. Eli jos kasvojen hoitoon liittyvä materiaali kiinnostelee, niin tiedoksi tämä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)