torstai 17. maaliskuuta 2016

PARASTA KASVOILLE JUST NYT
Kolme parasta purnukkaa kasvoille ovat tässä. Kuvatessani huomasin kauhukseni, että vadelmainen kasvovoide alkaa vedellä viimeisiään!  Nämä tuotteet ovat auttaneet taistelussa epäpuhtauksia vastaan  ja ihoni on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Ja pitkä aika tässä yhteydessä on varmaan vuosi ja päälle. Nyt koputan puuta.

Monenlaisia tuotteita olen tässä testaillut sen jälkeen kun ihoni toista vuotta sitten alkoi reistailla ja nyt tosiaan näyttää vähän siltä, että olen saamassa niskaotteen. Tiedän, että ihon kuntoon vaikuttaa niin ulkoiset kuin sisäisetkin jutut. Olen pyrkinyt syömään puhtaampaa ja vähemmän prosessoituja ruoka-aineita, valinnut ostoksiin enempi luomua, hedelmiä, marjoja. Yrittänyt juoda enempi vettä, mikä aina vaan on jostain syystä hieman haasteellista - juominen vaan unohtuu liian herkästi. Olen panostanut myös parempiin uniin, välillä paremmalla menestyksellä, välillä huonommalla. Aloin miettiä, miksen kokeilisi myös ihon hoitoon puhtaampia raaka-aineita luonnonkosmetiikan muodossa. Tässä kohtaa olen jo niihin niin ihastunut, että pikkuhiljaa pyrin korvaamaan kaikki tuotteeni luonnonkosmetiikalla.Tämän postauksen tuotteista Mádaran naamio (vas.) ja EkoPharman vadelmavoide (kesk.) ovat luonnonkosmetiikkaa. Valitsin postaukseen mukaan myös Monteilin kamferinaamion, joka sekin kuuluu lemppareihini juuri nyt. Ensimmäiset tutustumiset tuotteeseen olivat kosmetologini luona ja kun tuote tuli vähittäismyyntiin, piti sitä tuubi ostaman. :)

Olen aina ollut ehkä ahkerampi keräilemään kylppärin kaappiin purnukoita ja puteleita kuin oikeasti käyttämään niitä. Näitä olen poikkeuksellisesti lätrännyt urakalla ja antaumuksella. Rasvapurkki tosiaan lähentelee jo loppuaan, eikä varaputelia kaapista sille löydykään vielä... apua!EkoPharma kosteuttava vadelmavoide. Tässä puteli, joka on saanut sydämeni sykkimään sulosointuja ja mitä ilmeisemmin naamatauluni voimaan paremmin. Alkuun vierastin sen tuoksua, mutta pian ajattelin nenäni vain tottuneen keinotekoisiin tuoksuihin eikä tuo seikka ole häirinnyt minua sen koommin. Hetkittäin ihoa on hieman kiristänyt (mikä sinänsä on ollut vaivana läpi talven ja jo ennen tähän tuotteeseen siirtymistä), mutta toisaalta iho ei ole kiiltänyt tai tuntunut rasvailselta päivän mittaan kuten aiemmin. Iho on pehmeä ja myös silminnähden paremman näköinen, kuivuudesta johtuuvaa hilseilyä ei ole näkynyt. Hieman lisää kuulautta iholleni toivoisin, mutta toisaalta olen juuri nyt ikionnellinen siitä, että näppyjä ei ole hetkeen näkynyt. Plussaa pumppupullosta, se nyt vaan on niin näppärä. Ja aivan ehdoton ylistys ja peukutus kotimaisuudelle! Tykkään kovaa ja tarvitsen tätä lisää.Mádara kirkastava kuorintanaamio. Latvian lahja maailmalle. Olen tykännyt tästäkin, enkä keksi muuta moitittavaa kuin tuoksu. Mutta kuten vadelmavoiteessa, on tämänkin kohdalla varmasti sama juttu, että nenäni vaatii pientä tottumista luonnollisiin tuoksuihin. Tarkkanenäisenä tuoksut on minulle tosi isossa roolissa - kaikessa - mutta eiköhän näihin totu. Olin hieman skeptinen tuotteen kuorivan ominaisuuden suhteen, koska tuote ei sisällä kuorivia "kokkareita" eikä sitä hierota kasvoilla kummemmin vaan sitä käytetään naamiona. Teho perustuu sen sisältämiin luonnollisiin raaka-aineisiin ja täytyy todeta sen toimivan. Iho on naamion jäljiltä pehmeä, sileämpi ja heleämpi, muttei kiristävämpi. Aiemmin käyttämäni kuorinta-aine kun alkoi käydä iholleni turhan rajuksi sekä käytön aikana että jälkeen. Monteil Paris Camphor mask. Ensimmäisenä on aivan pakko mainita tämän käsittämättömän suloinen koostumus! Jos haluaa kauneushetkestä ultimaattisen suloisen, suosittelen levittämään tämän kasvoille sudilla. Mutta kyllä ne kätösetkin käy. Naamio puhdistaa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia, tuloksena pehmeä ja sileämmän näköinen iho. Tuntuu iholla vaikuttaessaan hieman lämmittävänä tunteena. Tuoksuu kamferilta.


Oliko näissä teille tuttuja tuotteita? Myös teidän suosikkituotteet kiinnostavat, kertokaahan siis. :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)