lauantai 2. huhtikuuta 2016

HULLU VIIKKO


Viime viikko oli yhtä hullunmyllyä. Päivät venyi pelkästä työnteosta siten, että olin lyhimmilllään 12 tuntia pois kotoa. Siinä ei sitten paljoa jäänyt aikaa harrastella. Kun illalla sulki kotioven perässään ja sai kengät pois jaloista, teki mieli vain kaatua sänkyyn - että ehtisi edes nukkua.

No, tietenkään en suoraa päätä sänkyyn mennyt, mutta mitään en saanut viikolla tehtyä. En jaksanut avata yhtenäkään iltana edes läppäriä. Parina iltana jaksoin hieman värittää värityskirjaa. Nyt värikynien kärjet ovat tylsyneet siihen pisteeseen, ettei niillä pysty värittämään, mutten jaksanut mennä kauppaan ostaakseni teroittimen. Vanha teroitin päätyi Ruska- koiran kitaan... Myös kasvorasva on loppu.

Ajatukset ovat hieman miinuksella ja negatiivissävytteisiä. Ehkä ne on pistettävä väsymyksen piikkiin? Näköpiirissä on ihan kivoja juttuja, mutta juuri nyt nekin jotenkin ärsyttävät ja arvelluttavat. En oikein tiedä, mitä siitä pitäisi ajatella.

Tämän päivän koiranäyttelyreissukin meni penkin alle. Pressutettu ja teipattu liikuntahallin lattia oli liikaa ja ihan liian outo. Martta ei suostunut liikkumaan kerta kaikkiaan mihinkään. Tässä kohtaa on katsottava peiliin ja otettava syyt niskoilleen - joku kohta sosiaalistamisesta on jäänyt tekemättä. Viime viikonloppuna oltiin kärkisijoilla (tästä postausta koirablogin puolella), tänään häntäpäässä. Mutta hei, sellaista on eläinten kanssa harrastaminen - lopputulos ei koskaan ole varma etukäteen.

Kello soi  aamuisin koko viikon 5.45-6.15 ja tänä aamunakin herätys oli heti seitsämän jälkeen. Huomenaamulla aion nukkua tai ainakin lojua sängyssä kaikessa rauhassa ja heräillä ihan omaan tahtiin ilman herätyksiä ja hälytyksiä.


Onhan teillä ollut positiivisempi fiilis?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)