keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

KESKIVIIKON KUVA: MIELENRAUHAA

Viime viikolla keskiviikon kuva jäi kiireen vuoksi välistä. Tänään vilkaistaan värityskirjaani, mikä on ollut oikeastaan ainoa harraste, jota olen viime aikoina viitsinyt harrastaa. Aika vaan on nyt jotenkin niin kortilla, että olen iltaisin ihan naatti eikä mikään ajattelua tai muuta isompaa eforttia vaativa kiinnosta siinä vaiheessa. Niinpä olen väritellyt. Värittämisellä on todellakin rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

Ajankäyttöni tuntuu olevan tällä hetkellä todellisessa kriisissä. Se aika, jonka vietän kotona, kuluu normaaleihin kodin askareisiin. Olen kiireessä laiminlyönyt itseäni, enkä ole ehtinyt oikein lenkille saati joogaan ja kroppa tuntuu olevan epämääräinen möhkäle. Olen tästä johtuen ollut myös hieman kärttyinen, entistä huonounisempi ja epävarma omista resursseistani. Samalla ihmettelen, miten tähän on tultu, kun olen pyrkinyt järjestämään aikani niin, että itselleni ja harrastuksille jäisi enempi aikaa...

Jospa tilanne tästä pikkuhiljaa selkenisi - parempi olisi. Viikonlopuille on koiranäyttelyreissuja tiedossa, ihan pian pääsee kevätpuuhiin pihalla ja kunnostakin pitäisi ennättää huolehtia. Inhottava tälläinen tukossa oleva kropankutale, jolle pienikin ylämäki tuntuu puolta suuremmalta! Ja blogiakin olen laiminlyönyt... olo on riittämätön.

Tänään sain muistutuksen, että ihmisillä on oikeitakin murheita ja tässä sitä silti huomaan marmattavani suhteellisen mitättömästä asiasta... Ehkäpä koitan vielä hieman värittää ja painua pehkuihin. Huomiseen taas paremmalla mielellä! xxEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)