keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

KESKIVIIKON KUVA: POTTAPÄÄ
Oli lämmin heinäkuinen aamu, olin täysin pahaa-aavistamaton. Olin tainnut nukkua pitkään ja olin saanut itseni juuri ja juuri hereille, kun lauma sukulaisnaisia kaarsivat pihaamme. Muka koiranpentuja katsomaan, sanoivat. Unenpöpperöisenä en vieläkään älynnyt, mistä on kyse kun jonkun kassista pöytään nostettiin kuplajuomapullo ja lasit. Sekin laitettiin koiranpentujen piikkiin. Hyviä tekosyitä ne koiranpennut. No, kerrankos sitä tyhjään vatsaan aamiaiseksi kuohuviiniä ryystää!

Hieman myöhemmin minut kaapaattiin autoon ja vietiin mennessään. Joukko kasvoi muutamalla hyvällä ystävällä ja voi ihme, kuinka pääsivätkin minut yllättämään aivan totaalisesti! Päivästä tuli ikimuistoinen onnenkyyneleineen ja nauruineen upeiden naisten seurassa. Sain myös syödäkseni jossain välissä, siitäkin oli huolehdittu. Olin ja olen edelleen koko joukolle kiitollinen tuosta päivästä.

Niin, ja olihan päivään buukattu myös herraseuraa (kuvassa), jolla oli ainakin melkein maailman komein tukka - vai mitä sanotte?


Keskiviikon kuva tällä kertaa ystäväni käsialaa polttareistani muutaman vuoden takaa.

5 kommenttia :

 1. <3 Kiva että jäi jotain, mitä muistella hyvillä mielin! :)

  VastaaPoista
 2. Se oli hyvä päivä! Lämmöllä voi muistella :)
  -Mimmu-

  VastaaPoista
 3. Se oli hyvä päivä! Lämmöllä voi muistella :)
  -Mimmu-

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)