maanantai 18. huhtikuuta 2016

KEVÄTREMPPA + UUSI MEILIOSOITE


Ehkäpä jo havaitsittekin, blogin ilmettä on kevään kunniaksi koitettu piristää hieman. Banneri on vaihdettu uuteen ja sitä on terästetty pitkästä aikaa kuvalla. Se lienee se näkyvin juttu, mutta tärkeimmäksi seikaksi nostaisin uuden meiliosoitteen.

Ruusut ja risut, kysymykset, ehdotukset ja yhteistyökuviot voi lähettää osoitteeseen
mariamariablogi@gmail.com

Odottelen innolla meilejänne!

Blogin kategorialista on jälleen kerran järjestetty ja siivottu. Aihealueita on vähennetty ja toivonkin, että se parantaa teidän lukijoiden käyttökokemuksia, kun aiheluettelo ei muistuta läpipääsemätöntä viidakkoa. Postausten lopusta löytyy siis pääaihealue sekä tarvittaessa tarkentavia tunnisteita, joiden avulla voi helposti selailla muita samanaiheisia juttuja.

Siivouksen kohteiksi joutuivat myös mainosbannerit. Ne saivat lähteä toistaiseksi kokonaan. Niissä ärsytti mm. niiden vaihtelevat leveydet, jotka olivat visuaaliselle silmälleni juuri nyt liikaa. Kaipasin sivupalkkiin rauhaa ja seesteisyyttä ja sitä bannerit eivät ainakaan lisänneet. Ehkä pientä viilausta vielä tullee, mutta tässä nyt ne tärkeimmät.

Ja sitten ne somekuvakkeet, ne löytyvät nyt helposti oikeasta laidasta, heti bannerin alapuolelta. Jokos muuten seuraat blogin Facebook-tiliä? ;)

Mitäs pidätte kevätrempan tuloksista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)