tiistai 19. huhtikuuta 2016

NACHOT VAIKKA VAPUKSI

Nyt on kuulkaa lähes reaaliaikaista postausta tulossa, sillä postauksen aiheena on tämän illan eväät. Kuiva-aineskaapissa nököttänyt soijarouhe pääsi vihdoin ja viimein käyttöön, kun keksin tehdä nachoja, joihin soijarouhe käsitykseni mukaan sopisi kuin nenä päähän ainakin.

Ja kieltämättä! Tästähän on vaikka vappumenuun sopivaa rutusteltavaa siman seuraksi - varmaan skumpankin. Mieskin pisteli annoksensa ja otti vähän lisääkin, vaikka jo ensimmäisen lautasellisen jälkeen paljastin, että vatsaan kadonnut annos ei sisältänyt lainkaan lihaa.

Levitä uunipellille nachoja ja niiden päälle paistettua ja maustettua soijarouhetta (tai jauhelihaa). Lisää edellisten päälle juustokastiketta, toinen kerros soijarouhetta ja vielä juustokastiketta. Silppua pinnalle lehtikaalia, johon on hierottu limemehua. Laita 190- asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Lisää pinnalle pilkottua tomaattia ja sipulisilppua, ranskankermaa tai kuten itse tein ranskankerman puutteessa Samurai- majoneesia.

Innoittajanani toimineen reseptin löydät täältä. Aion itse kokeilla myös tuolla mainittua juustokastikkeen ohjetta, joka on vähintäänkin mielenkiintoinen, nyt oikaisin ja ostin kaupasta kastikkeen. Oikaisin myös anosten kokoamisessa, joten lautasella annos on yhtä sekamelskaa. Jos siis  haluat kauniimman annoksen, kannattaa raaka-aineet latoa uuniin valmiina annoksina.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)