keskiviikko 4. toukokuuta 2016

KESKIVIIKON KUVA: KESÄSUUNNITELMA


Voi taivas, mikä sää! Tepastelin aamusta Savonlinnan rannoilla Neri- koiran ja kameran kanssa saadakseni muutamia kivoja otoksia. Juu, ei mitään mahkuja siinä räkötyksessä! Mustavalkoisina nuo ehkä jotenkin menee, mutta värillisinä olivat aika onnettoman näköisiä. Koska kuitenkin on keskiviikon kuvan aika, eikä oikein parempaakaan idistä ollut, niin katellaan nyt sitten niitä.

Olen miettinyt monesti, kuinka kaunis ja ihana pikkukaupunki onkaan. Ihan liian vähän tulee nautittua sen antimista, niin sanotusti. Asetinkin tämän kesän tavoitteeksi koluta läpi muutamia paikkoja, joissa haluan ehdottamasti vierailla ja joihin haluan tutustua. Ajattelin, että voisin julkaista tuon listan täällä blogissakin, josko siitä vaikka olisi teillekin inspiraationlähteeksi. Samanlainen lista tulisi laatia myös kotikylästäni Puumalasta, mikä pienuudestaan huolimatta, on vieläkin tuntemattomampi itsellenikin.

Sitä niin helposti valitetaan, että puuttuu sitä ja puuttuu tätä. Tarkemmin ajateltuna ja avoimin mielin tarkasteltuna lähiympäristöstä löytyykin vaikka mitä mukavaa! Pienistä kaupungeista ja kylistä puuttuu ehkä pääkaupunkiseudun ja isompien cityjen pintaliitopaikat eivätkä kaikki ketjuliikkeet ole löytäneet niihin tietään, mutta niillä voi olla tarjota jotain paljon persoonallisempaa ja henkilökohtaisempaa.

Tuumasta toimeen! Listaa tullee tässä jossain vaiheessa, katsotaan missä muodossa ja monessa osassa. Nyt ne keskiviikon kuva...t. PS. Onko ihan pöllö idea, kuulisin mieluusti?
PS2. Oletko jo tykännyt blogin Facebook- sivusta? FB- gadget nyt oikeassa sivupalkissa! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)