tiistai 17. toukokuuta 2016

PALUU TÄHÄN

Hiphei! Minut on haastettu! Aina jaksan olla näistä yhtä innoissani, jostain selittämättömästä syystä. Ovathan nämä haasteet ihan hauska mauste tavanomaisiin jorinoihin, joten toivottavasti teillä on yhtä hauskaa näitä lukiessa kuin minulla näitä kirjoittaessa. Kröhöm.

Tässä on ollut ihan huikeita päiviä! Tiedättekö, kun on hetken poissa jostakin niin ei oikein tiedä, mistä aloittaisi tai jatkaisi. Pitäisikö poissaoloa pyydellä anteeksi vai onko ihan ookoo, että on oikeaa elämää elettävänä? Juuri nyt nuo pohdinnat ovat itselläni tapetilla ja kesti kauan, ennen kuin valitsin tekstieni luonnoksista tämän haasteen, jonka toivon rikkovan jään.

Haasteen minulle lähetti Iloinen juustokakku- blogin Tiina, käykääpä kahtomassa (ja ehkä vähän kuolaamassa) ihania reseptejä hänen blogistaan. Nyt kuitenkin asian ytimeen, annettujen lauseiden jatkamiseen...

Jos tulisit kotiini lauantai-iltana pääsisit saunaan. Ollaan aika mielikuvituksetonta porukkaa ja saunahan, jos mikä, kuuluu lauantaiehtooseen. Jos olisit tullut kotiini viime lauantai-iltana, olisit joutunut/päässyt saunaan ja kuuntelemaan tylsyyteen asti loistavasti menneestä koiranäyttelypäivästä. Ja koska päivä oli näyttelyssä pitkä, olisi isäntäväki saattanut myös nukahtaa kesken lauseen...
Tarjoan vieraille mitä sattuu milloinkin mieleen juolahtamaan. Minulla on ehkä vähän pahakin tapa kokeilla jotain uutta juuri vieraita varten. No, voitte arvata ettei aina mene ihan nappiin ne kokeilut. Yllätysvieraat jäävät yleensä vielä huonommalle, sillä olen kammottavan huono pitämään mitään vierasvaroja... 

Pitkäaikainen haaveeni on että viihtyisin elämässäni mahdollisimman hyvin. Että osaisin rakentaa itselleni omannäköiseni elämän ja ympäristön. Myös matkailu maailman ääriin olisi nastaa.

Ulkoiluvaatteeni pääsevät ulkoilemaan päivittäin.Käsitöiden tekemisestä ajattelen, että pitkäpinnaisia ovat ne, jotka jaksavat niiden kanssa touhuta. En varsinaisesti ole käsityöihmisiä, vaikka jotkin villasukat olenkin neulonut vapaaehtoisesti.

Eläimet ovat minusta aihe, josta voisin paasata melko reilusti. Jos lyhykäisesti kuitenkin koitan nyt sanoa, niin mielestäni eläimiä tulee kunnioittaa. Niiltä voi oppia ja niistä voi oppia, kun malttaa seurata niitä. Niitä ei saa kohdella kaltoin. Eläinten huonosta kohtelusta annetaan ihan liian lieviä rangaistuksia. Lienee sanomattakin selvää, että eläimet on ihania.

Salainen paheeni on huonot vitsit, jotka viihdyttävät lähinnä itseäni. Viini. Hesen hampurilaisateria aina silloin tällöin ja mitä näitä nyt on. Mutta jos kerron enemmän, ovatko ne enää salaisia...?

Kun haluan hemmotella itseäni otan todennäköisesti lasin viiniä, käperryn sohvalle ja lakkaan kiirehtimästä. Toisaalta se voi olla myös jalkakylpy kotona, kasvohoito kosmetologilla tai jokin ostos, josta olen haaveillut. Hyvään ruokaan ja/tai kattaukseen panostaminen voi olla hemmottelua. Tänään ostin ensimmäiset suomalaiset mansikat tälle keväälle. Ihan pienet jutut voi olla hemmottelua, jos vain antaa sen olla.


Tälläisiä lauseita. Minkälaisia sinun lauseesi olisivat? 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)