sunnuntai 29. toukokuuta 2016

VÄRIKÄS LONTOO
Ihan tolkuttomia käynnistymisvaikeuksia! Lontoon reissu on heitetty ja kotiin palattu, vielä kun toipuisi tästä hirvittävästä väsymyksestä. Reissunpäällä ei oikein malttanut ja muistanut nukkua riittävästi. Ja sitten on vielä tämä huima kahden tunnin aikaero.... huonounisena ihmisenä olen todennut, että se vaan vaikuttaa, halusin tai en. Eilen nukuin jopa päiväunet!

Pari päivää reissussa hujahti taas sellaisella valonnopeudella, ettei aika mitenkään riittänyt kaikkeen, mitä mieli halusi. Ei vaikka kiidettiin ympäriinsä kaupunkia maalla, merellä ja ilmassa - jopa maan alla! Eikä me oikeastaan merelläkään oltu, mutta jokiveneessä nyt kuitenkin. Ensikertalaisena mukana ollut serkkutyttö kierrätettiin pyörryksiin - näinköhän toiste mukaan erehtyy, vaikka luvattiin jo seuraavasta vierailusta hieman toisenlaista.

Mutta Lontoo on värikäs sanan jokaisessa mielessä. Kaupunki on pullollaan nähtäviä asioita, koettavia kokemuksia, erilaisia ihmisiä ja tyylejä, tuoksuja, toinen toistaan mukavampia paikkoja seurailla kuhinaa. Haluan ehdottomasti tutustua tarkemmin viehättävään Gabriel's Wharfiin (ylin kuva), jossa tällä kertaa nautimme vain pikaisen välipalan. Jokaikisellä reissulla, olen löytänyt jotain uutta ja viehättävää kaupungista, niin nytkin. Lontoo ei ole vielä koskaan ollut kohdallani samanlainen.


Jospa näiden reissukuvien iloisilla väreillä potkaistaan uusi viikko käyntiin!
Ja uusi, pirteä vireystila minulle, pliis...Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)