lauantai 16. heinäkuuta 2016

PARIT VIIME PÄIVÄT
Kokeillaas nyt päivitystä tabletilla! Läppäriini iski jokin mystinen oireyhtymä, eikä se lataa ollenkaan. Akku ammottaa lähes tyhjyyttään, hitsi vie! Viime päivät ovat syöneet meiltä yhden kännykän, astianpesukoneen ja nyt vielä tuo läppäri... Ei hampaita paljoa naurata.


Viimeiset lomapäivät on käsitelty tältä erää, huomenna työt kutsuvat muutamaksi viikoksi. Kotona olisin viihtynyt paremmin kuin hyvin, sillä vihdoin tänään saimme juhlistaa koiranpentujen syntymää kakkulla! Männä viikolla koin pelottavan kohtaamisen luonnonvoimien kanssa, kun salama paukutti saunamökin pistorasioita - minä siellä muka turvassa sadetta pitämässä. Koskaan ennen en ole ukkosta pelännyt, mutta nyt kyllä säikytti kuus-nolla. Sepä se lamautti astianpesukoneenkin.


Lomaan sisältyi päiväretkiä lähimaastoon, mutta ennen kaikkea aika kului normaaleihin askareisiin ja löllöttelyyn. Eikös se ole loman tarkoitus? Ei kiirettä, ei stressiä, tehtävä on just se, mitä huvittaa.Voimaannuttavinta on ehkä tieto siitä, että muutaman viikon päästä on taas loma.
Hahaa! Iloa viikkoon!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)