tiistai 26. heinäkuuta 2016

HELLEPÄIVÄN ILLALLINEN


Hellepäivän päätteeksi meillä nautittiin illallista ulkosalla. En voi hehkuttaa kylliksi, kuinka nautin näistä säistä ja siitä, että ulkosalla tarkenee pikkuhepenissä! Ihanuutta!

 
 

Kana-pekonivartaita tulee tehtyä liian harvoin. Bataatti ja punajuuri taas olivat ekaa kertaa kokeilussa, mutta ei viimeistä. Yksinkertaisen aterian kruunaa grillatut tomaatit sekä lime-valkosipuliaioli. Ensi kerralla kokeilen lisätä siihen vielä ananasta. Eikä tilkka valkkariakaan varsinaisesti illallista huonontanut.

Ruoan päälle sauna ja järvessä rypemistä sekä järvivedellä pesty tukka. Kesän luksusta, sanoisin. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)