tiistai 12. heinäkuuta 2016

LOMA-AAMUT

Kylläpä tuntuu mukavalta tämä loma. Tuli tähän ihan suunnittelematon blogilomakin, mutta niin se vaan vie mennessään tuo lomatunnelma. Vaikka loman alussa kovasti ajattelinkin, että nyt lomalla on aikaa tähänkin. Kissan viikset, sanon minä. Aika on mennyt pääosin aika tärkeään puuhaan, nimittäin rentoiluun.


Pari pientä reissua on tehty miehen kanssa - olihan meillä kokonaista kolme päivää yhteistä lomaa plus viikonloppu, jota ei lasketa. Sunnuntaina ajaa huruuteltiin eräälle kauniille biitsille ihan tässä lähellä, syötiin retkieväitä ja ihasteltiin maisemia. Keskiviikkona ajettiin hieman edemmäs koiraharrastuksen parissa, kastuttiin, mutta ei sentään palattu kotiin ihan tyhjin käsin. Ruska-koira sai matchshow-reissulta kotiin tuomisiksi pussukallisen palkintoja.


Aamut on eräällä tapaa kuitenkin loman parhautta. Verhojen välistä pilkottava valo, ryppyiset lakanat ja kaikessa rauhassa nautiskeltu aamupala vaan on. Salaa melkein toivon, että olisin aamuihminen ja ennättäisin nauttia noista myös työaamuina.Kaikki on siis enemmän kuin hyvin lomalaisella. Tämä viikko meneekin enempi ja vähempi kotosalla sekä jännittäen, milloin alkaa kätilöhommat - Martan laskettuaika on ihan käsillä. Pikkunpentujen vikinää odotellessa... xx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)