maanantai 1. elokuuta 2016

LUSH - KOSMETIIKKAHERKKUJA

Hyvää elokuuta kaverit!

Vaikka tällä hetkellä olenkin kovin ihastunut kotimaisen EkoPharman luonnonkosmetiikkaan, niin onpa pakko vinkata englantilaisesta Lush- merkistä!

Tutustuin merkkiin toukokuussa Lontoossa käydessäni ja voi pojat, että liike oli kuin karkkikauppa nyt vähintäänkin. Esillä oli kulhoja, joissa oli vastavalmistettuja kuorintoja, rasvoja sun muita. Tuotteiden raaka-aineita oli ripoteltu niiden ympärille kutsuvasti ympäri putiikkia. Huumaava tuoksu täytti sieraimet. Teki mieli vähän maistaakin... Hyvällä tuurilla olisi voinut päästä näkemään, kuinka tuotteita valmistetaan.


Meillä taisi olla hieman hoppu junaan, joten vierailu jäi melkoiseksi pikapyrähdykseksi - hyllystä ennakkoon netistä bongattu kasvoputsari mukaan ja kassan kautta juoksujalkaa matkaan. Pientä vastahakoisuutta oli kyllä omalla kohdallani ilmassa, olisihan ollut niin mukava vähän hypistellä, nuuskia ja tutkia noita herkkuja.


Merkin tuotteet valmistetaan ihmiskätösin tuoreista raaka-aineista. Voit tosiaan saada kaupasta mukaan purkillisen lempikasvonaamiotasi juuri valmistettuna. Tuotekirjoon kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi myös vartalon pesuun ja hoitoon tarkoitetut tuotteet, shampoot ja hoitoaineet sekä meikkejä. Esimerkiksi suihkuhyytelö kuulostaa melko jännittävältä!


Googlailin tässä vielä merkkiä ja meillähän on kokonaista kaksi liikettä oman maan kamaralla! Helsingissä tietty, mutta kuitenkin. Myös verkkokauppa toimii. Klikkailkaapa osoitteeseen Lush.fi, mutta varoituksen sana lienee paikallaan - tuotteet näyttää syötävän hyviltä.

2 kommenttia :

  1. Lushin tuotteita olen kokeillut yhden saippuan verran ja sen verran jäi kutkuttamaan, että tuo Helsingin myymälä on käytävä katsastamassa. Ja nuuhkimassa - siksi en aio eksyä verkkokauppaan 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauppaan tekisi mieleni minunkin, mutta täältä savosta matkaa kertyy vähän turhan paljon. :( Siksipä ilahduttaa verkkokauppakin. :) Mukavaa kun kommentoit ja olisi kiva kuulla kokemuksiasi Lush tuotteista!

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)