sunnuntai 25. syyskuuta 2016

uusi kaveri puhelimellePuhelimeni on kulkenut ilman minkäänlaista suojaa jo tovin. Näyttöä tosin suojaa panssarilasi, jonka hommasin kesäisen näyttöremontin jälkeen, mutta muuten luurini on ollut suojaton. Koko ajan alttiina maailman kolhuille. Vaan eipä ole enää!

Nämä huikean hienot kuoret löytyivät kotimaiselta Lastulta. Yritys valmistaa tuotteensa käsityönä kunnioittaen materiaaliensa alkuperää ja ekologisuutta.

Minun juttuni oli ehdottomasti tuo kelopuu, jota on käytetty näiden kuorien takaosassa. Etuosa sen sijaan on valmistettu lohennahasta.  Kuulosti aika eksoottiselle, mutta näytti niin kiinnostavalle, että oli pakko klikata ostoskoriin. Epäilin sen haisevan kalalle, mutta voin vakuuttaa olleeni väärässä. :)


Olen sen verran ihastunut tähän tuotteeseen, että haluaisin kuoret myös mustalla (miksei vaalealla, mikäli sellainen olisi saatavilla?) poron nahalla ja tällä ihanalla kelopuulla. Mitä sitä vaihtamaan, koska se vaan on kaunista. Halutaan- listaan voin lisätä myös aivan keposeen Airiini sopivan suojakuoren...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)