sunnuntai 2. lokakuuta 2016

11 x kuvamuisto syyskuulta


Uusi kuukausi on alkanut! Ja mikä sää tänään! Päivä vierähti kuitenkin enempi sisätiloissa siivoillen, mutta hieman ennätin onneksi ulkoillakin. Eilinen meni hulvattomalla koiranäyttelyreissulla, mikä kyllä aloitti viikonlopun parhaalla tavalla - koirat pärjäsivät mukavasti ja vatsalihaksia tuli treenattua nauruterapialla hyvässä porukassa. Silti kotiin päästyäni olin rättiväsynyt.

Viime viikon energiataso mateli maan tasalla. Olin väsynyt ja voimaton. Viime yönä nukuinkin sellaiset kymmenen tunnin unet ja olo onkin ollut hieman parempi. Jospa alhainen energiataso juhtuisikin liian lyhyiksi jääneistä unista enkä olisi sairastumassa, vaikka ympärillä pärskitäänkin. En välittäisi lenssusta.

Jos syynätään hetki vielä kauemmas viime kuuhun instagram- tilini avustuksella...
(joko seuraat @marbemilia)


1. Siskokset vielä yhdessä ihmettelemässä vedessä kelluvia syksyn lehtiä. Sittemmin vasemmanpuoleinen pentu lähti uuteen kotiinsa. 2.-3. Aamupalaa. 4. Pörröinen ja lämmin ystävä. Voit lukea lisää täältä.5. On tärkeää muistaa relata.

6. Hämärtyvässä syysillassa on jotain niin rauhoittavaa. 7. Jotain uutta puhelimelleni. 8. Ainahan sitä matkavarvasta kolottaa, kuplivia kuvamuistoja Lontoosta.9. Ajokoiran kaksi väriä kolmesta. 10. Syksynvärejä kaikkialla.

11. Tämän päivän huippusää.


Ja toki saatuani kuvatekstit paikoilleen, huomaan kuvien olevan hieman väärässä järjestyksessä ajallisesti (kahden ja kolmen kuvan ryhmät ovat "nurinkurin" uudemmista vanhempiin päin). Ihan vähän vain, mutta kuitenkin. Voisin toki poistaa kuvat ja aloittaa niiden kanssa alusta, mutta nytpä olen laiska ja annan niiden vain olla - eihän tässä niin vakavasta asiasta ole kyse. Ja niin, eihän tuo viimeinen edes ole syyskuulta...

Iloa ja enrgiaa alkaneeseen lokakuuhun!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)