maanantai 17. lokakuuta 2016

4 + 1 ajatusta

Hyvät ja riittävät yöunet ovat olleet viime aikojen missioni. Jostain syystä väsymys on silti painanut eli tavoite on jäänyt saavuttamatta. Toisaalta seitsämän tuntia on monille liian vähän, ottaen vielä huomioon yölliset heräilyt, mitkä vähentävät varsinaista uniaikaa entisestään. Flunssanuhka leijuu yllä, väsymys voi toki liittyä myös siihen? Tai syntyjen syvien pohtimiseen yöaikaan tai mukamasluovanhetken sijoittuminen juuri sille kellon lyömälle, kun pitäisi laskeutua höyhensaarille ideoiden pyörittelyn sijaan.
Olen miettinyt  paljon kateutta. Miten useimpien kyvyt eivät riitä toisen puolesta iloitsemiseen, vaan onnistumisesta ollaan niin kateellisia, että aletaan mustamaalata onnistujaa. Ei ymmärretä, että oma energia olisi viisaampaa käyttää itsensä kehittämiseen ja omien tavoitteiden täyttämiseen rehdisti työtä tekemällä. Jos energia ei riitä siihen, on ainakin viisasta pitää mölyt mahassaan.

Olen miettinyt, mitä persoonaa kohtaan tuleva kritiikki aiheuttaa. Missä kohtaa on sen yläraja?

Minua muistutettiin myös, kuinka vähäpätöisiä ongelmia itselläni tällä hetkellä onkaan. Toisaalta se on asia, josta voi iloita. Ei ole ongelmaa, johon en voisi itse omalla toiminnallani vaikuttaa. Ja se - jos mikä - on hyvä asia. Valittaminen niistä sen sijaan hieman hävettää, mutta asioiden suhteellisuus tuppaa unohtumaan niin salakavalasti. Siinä on itselläni ainaisen(?) kehityksen paikka. Valittamisen sijaan, tulisi toimia.


Ei onneksi kaikki ole niin vakavaa. Eräänä päivänä viime viikolla töistä tultuani, teki mieli kamalasti jotain makeaa. Sain kuitenkin käännytettyä mieleni riisi-maissinäkkäreihin höystettynä avokadolla, kalkkunaleikkeellä, juustolla ja tomaatilla. Kulautin näkkärin murut kurkustani omalla omenamehulla. Herkkua! Mutta. Näkkärit syötyäni pistelin vielä kokonaisen Kismetin - täysin epähuomiossa tietenkin. Enkä edes ole kummoinen suklaanystävä, kuten olen monesti maininnutkin. Että näin. Loistavaa. Miten meni omasta mielestä?


Lystiä viikkoa, kamut!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)