maanantai 28. marraskuuta 2016

5 yötä

Viiden yön päästä on jälleen lauantai. Ennen sitä pitäisi koluta läpi alkaneen viikon.

Viiden yön päästä istun lentokoneeseen, se kuljettaa minut minilomalle saarivaltioon veikan luo. Se tieto mukanani viikko hujahtaa tuosta vaan! Elän todennäköisesti viikon sitku- mentaliteetilla, vaikka pyrinkin elämään enempi tässä ja nyt. Aina se ei kuitenkaan onnistu ja tämä viikko lienee yksi niistä. 

Tarkemmin ajateltuna, olen tainnut kirjoittaa melko usein "olisipa viikonloppu", "ihan pian on viikonloppu", "sitten kun on viikonloppu" ja niin edelleen. Viikonlopun tilalle voi myös vaihtaa loma- sanan. Tarvinnen siis lisäharjoitusta.Minilomallani aion ottaa rennosti. Suosikkipuuhamme on leikkiä turistia ympäriinsä. Jännästi turistius "tarttuu" myös veljeeni, joka on asunut Lontoon liepeillä toistakymmentä vuotta. Se on toisaalta hyvä tekosyy mihin tahansa. Hyvä syy maleksia pitkin katuja, tutustua uusiin kulmiin ja kuppiloihin. Syödä kun siltä tuntuu ja seurata ihmisvilinää. Se on hyvä tekosyy eksymiselle - vaikka eipä sen niin väliä tutkimusmatkalaisille ole - eksyminen voi johtaa juuri oikeaan paikkaan sillä hetkellä. 

Suunnitelmissa on ollut juhlistaa Itsenäisyyspäivää sekä minun syntymäpäivääni. Ehkä ennätän raahata veikan jouluostoksille. Ehkä ennätämme vain olla menemättä mihinkään ja tekemättä mitään. En koskaan ole varsinaisesti ymmärtänyt lomia, joiden aikana on ennätettävä tuhat ja yksi asiaa, niin ettei olemiselle jää aikaa lainkaan. Se ei vain ole juttuni.

Viiden yön päästä mennään!


kuvat toukokuiselta Lontoon visiitiltäni. 

Löydät lisää aiheesta Lontoo tagilla tai matkailu avartaa- osiossa.

Seuraatko jo blogiani Facebookissa?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)