keskiviikko 23. marraskuuta 2016

pieniä aurinkoja
Jos joku tohtii väittää, että päivät ovat pimeitä - uskon sen täysin! Ihan päiväsaikaankin tarvitsee valot, mikäli mielii jotain tarkempaa tehdä. Joku sanoi unohtaneensa, miltä aurinko näyttää. Toinen päivittelee ironisesti kesäistä keliä. Vettä kyllä tulla lotuuttaa kuin kesällä. Vain lämpö ja kesän valoisuus ovat unohtuneet jonnekin.

Koska juuri nyt ei itselläni ainakaan ole edes tiedossa seuraavan aurinkomatkan ajankohtaa, on aurinkoa etsittävä muualta kuin matkaoppaista. Tsemppaankin myös sinua kaivamaan vaikka sen joogamaton nurkasta ja etsimään omaa sisäistä aurinkoasi. Virkistää mieltä ja kehoa kummanlaisesti!
(Voit kokeilla joogaa ilmaiseksi esim. Yogaiassa.)

Ja älähän vielä luovuta, voi aurinkoa etsiä muualtakin - ainakin pienellä mielikuvituksella.

Kauppareissuista on tullut jokseenkin pakkopullaa kohdallani, mutta eilen tulin hyvälle mielelle heti heviosastolle astuttuani. Sieltä hyllystä silmiini loistivat klementiinit ja appelsiinit, ihan kuin pienet auringot synkän marraskuun keskellä. Sitten kuskasin noita pieniä aurinkoja myös kotiin ihmeteltäväksi. Ostoskoriini poimin myös valkoisia neilikoita puolivahingossa, vaikka vieressä olevat keltaiset - joiden nimeä en tiedä - ihastuttivat paljon enempi.

Näistä hyväntuulen energiapiikin saaneena keräsin teillekin kuvakätköistäni pieniä aurinkoja - toivottavasti saat niistä ainakin hymyn huulillesi! xxEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)