perjantai 30. joulukuuta 2016

elän vieläkin

Suunnitelmani lorvia joulunpyhät, onnistui kiitettävästi. Joulun jälkeenkin on elämää, vaikka sen sisältö on ollut lähinnä töitä, töitä ja töitä - päivät ovat vinuneet yhteen- kahteentoista tuntiin. Väliin on mahtunut liian lyhyitä yöunia ja pakollisten arkiaskareiden hoitamista. Joulun tuoma extravapaa tuli todelliseen tarpeeseen pitkän viikon jälkeen, mutta nyt ollaan jälleen nollassa. Päässä hölskyy tyhjyys, kroppaa kolottelee sieltä täältä ja joka solu tuntuu huutavan lepoa.
Viime päivinä olen huomannut, kuinka olen laiminlyönyt itseäni monella saralla. Kirjoittaminen on jäänyt, liikkuminen on jäänyt - mikäli ei lasketa aamuisin heti kuuden jälkeen heitettyä noin vartin mittaista koiran pissitys-reissua, ulkonäössäkään ei ole hurraamista. Herättelen varovaisia toiveita, että nyt tulevina vapaapäivinä saisin tehtyä asioille jotakin. Haluan raittiiseen ilmaan energisoitumaan ja inspiroitumaan, kaipaan joogamattoa sekä siistejä kulmakarvoja. Peräänkuulutan hyviä tai ainakin tarpeeksi pitkiä yöunia.


Sitten on ne pari muuta keissiä viikonlopulle, mutta ei puhuta niistä nyt. Eikä siitä, että ensi viikko ei lupaa parempaa työrintamalla. Torstai-iltana tosin pakataan kimpsut ja kampsut ja suunnataan viikonloppureissulle Berliiniin! Matkavinkkejä vastaanotetaan. ;)

Rattoisaa perjantaita kaverit!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)